Nov izvajalec/izdelovalec kartic temeljnih kvalifikacij

Ministrstvo za infrastrukturo nas je obvestilo, da je bil na javnem razpisu izbran nov izvajalec/izdelovale izkaznic temeljnih kvalifikacij.

Obstoječa pogodba s Cetisom se izteče 14. maja 2018, zato se po tem datumu pričakuje primopredaja poslov in lahko pride tudi do nekaj začetnih težav novega izvajalca.

Skladno s tem s strani ministrstva za infrastrukturo prosijo, da vloge za izkaznice, ki jih želite dati v izdelavo na UE izpolnite čimprej, saj bo Cetis kartice izdeloval na podlagi vlog, ki bodo s strani UE odpremljene do vključno 14. maja 2018.

Po tem datumu (14.05.2018) bo izkaznice izdeloval nov, cenejši izvajalec, ki pa bo verjetno potreboval nekaj časa za vpeljavo posla. Obveščamo vas tudi, da se bo osnovna cena izkaznice brez DDV znižala iz obstoječih 22,85 EUR na 11,20 EUR.

Fotogalerija





 
Kažem 1 komentarjev
Avatar  Andrej Klobasa 6 let nazajOdgovor

Če neka stvar deluje pa MzI išče novega izvajalca potem pa so težave je milo rečeno BEDARIJA. Saj cena katera se zniža prestavlja za posameznika tri piva.
Vsakršna težava, ki bo svetujem prevoznikom, da zaračunajo izvajalcu ali MzI avtodan v višini kot je predvideno za njegovo vozilo.

Lep pozdrav
Andrej Klobasa