GEFCO - ponudba za sodelovanje

Objavljamo ponudbo GEFCO za sodelovanje z zainteresiranimi prevozniki

 

 

Imate tovornjak za prevoz vozil? Načrtujete nakup?

V Skupini GEFCO ZAGOTAVLJAMO PREVOZNIKOM DOLGOROČNO PARTNERSTVO IN PRIHODKE!

Skupina GEFCO je vodilno evropsko podjetje na področju avtomobilske logistike in med top 10 globalnimi partnerji v multimodalnih rešitvah dobaviteljske verige. V Skupini ustvarimo 4.4 milijarde EUR prihodkov letno. Prisotni smo v 47-ih državah sveta. V lastno mrežo je vključenih več kot 300 destinacij in zaposlenih 11.000 ljudi na petih kontinentih. Na podlagi 70 let strokovnega znanja oblikujemo inovativne in prilagodljive rešitve za najzahtevnejše izzive v dobavnih verigah vseh industrijskih sektorjev.

 

GEFCO v Sloveniji spada med top 10 logistov za prevoz vozil v regiji Adriatic. Zaradi povečanega števila novih pogodbenih strank v letu 2019, želimo razširiti mrežo naših partnerjev. V svoje vrste vabimo NOVE PARTNERJE - PREVOZNIKE, ki si želijo kratkoročnega ali dolgoročnega sodelovanja na področju prevoza vozil. S takojšnjim podpisom pogodbe vam zagotovimo najem vašega tovornjaka, ki bo vozil za naše potrebe in naše pogodbene partnerje (120.000 km/ leto, redna mesečna plačila, itn.).

V primeru, da načrtujete naložbo v nakup novega tovornjaka za prevoz vozil, vam ponujamo podpis pisma o nameri za dolgoročno partnerstvo. S tem si boste bistveno zmanjšali stroške investicije za nakup tovornjaka za prevoz vozil.

S ciljem, da zagotovimo najboljšo obliko sodelovanja za oba partnerja, so podrobnosti v pogodbi (vrsta tovornjakov, cena/ km, plačilni pogoji …) predmet individualnega dogovora med strankama.  Prepričajte se o privlačnih pogojih pogodbenega partnerstva in se dogovorite za individualni sestanek z GEFCO predstavnikom: g. Marino MARTIĆ, T: +386 5 663 87 74; E: marino.martic@gefco.net

 

Fotogalerija