Gospodarska sektorska logistična delegacija v JUŽNO KOREJO

Kraj:   Seoul, Južna Koreja

Organizator:   Združenje za promet in Mednarodno poslovanje/CEMP

Kontakt:        Robert Sever, 01/5898 237, robert.sever@gzs.si; Nataša Turk, 01/5898 152, natasa.turk@gzs.si

 

Gospodarska sektorska logistična delegacija v JUŽNO KOREJO

Seoul, 9. do 15. november 2019

 

Predstavniki podjetij s področja transporta in logistike, ki se želijo udeležiti B2B srečanj s korejskimi podjetji in sodelovati pri celoviti promociji Slovenje, kot logistične platforme za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo, vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji v Južno Korejo, ki bo potekala od 9. do 15. novembra 2019.

 

Za udeležence delegacije bomo v času obiska organizirali poslovno konferenco z B2B srečanji z zainteresiranimi južnokorejskimi podjetji, izbranimi na podlagi vaših poslovnih interesov, sestanek z Customs Uni-Pass International Agency ter ogled izbranega lokalnega podjetja.

 

OKVIRNI PROGRAM OBISKA

Sobota, 9. november 2019

Ljubljana - Istanbul

Večerni let iz Ljubljane preko Istanbula proti Seoulu.

 

Nedelja, 10. november 2019

Istanbul - Seoul

V poznih popoldanskih urah prihod v Seoul, transfer do hotela, namestitev.

 

Ponedeljek, 11. november 2019

Seoul

Srečanje z Customs Uni-Pass International Agency.

Poslovno mreženje članov slovenske delegacije.

 

Torek, 12. november 2019

Seoul

Poslovna konferenca Slovenija, logistična platforma za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo z organiziranimi B2B srečanji v organizaciji Korea Trade-Investment Promotion Agency.

 

Sreda, 13. november 2019

Seoul

Skupinski ogled izbranega lokalnega podjetja.

Prosto za B2B srečanja v lastnem aranžmaju.

 

Četrtek, 14. november 2019

Seoul

Prosto za B2B srečanja v lastnem aranžmaju.

Pozno zvečer transfer iz hotela do letališča.

 

Petek, 15. november 2019

Seoul – Istanbul - Ljubljana

V zgodnjih jutranjih urah odhod iz Seoula preko Istanbula do Ljubljane.

Zjutraj pristanek v Ljubljani.

 

POTRDITEV UDELEŽBE V DELEGACIJI

Udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem, ki ga pošljete na: robert.sever@gzs.si in natasa.turk@gzs.si, najkasneje do 8. julija 2019.

 

STROŠKI UDELEŽBE

Neposredne stroške organizacije B2B srečanj, najemov konferenčnih prostorov, pripravo predstavitvene brošure slovenske delegacije, prevajalski storitev ter pogostitev lokalnih partnerjev v okviru poslovne konference po programu krijeta GZS Združenje za transport in SPIRIT Slovenija.

 

Kotizacija za udeležbo v delegaciji znaša 300,00 EUR na udeleženca delegacije (DDV je vključen v ceno) in je namenjena kritju dela stroškov organizacije delegacije. Ob zaključku sprejemanja prijav vam GZS izda račun za kotizacijo, s sedem dnevnim plačilnim rokom. Prijava podjetja v delegaciji je veljavna ob plačanem znesku kotizacije. Za odpoved udeležbe v delegaciji po 15. avgustu 2019, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov kotizacije ne vračamo.

 

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije HRG Slovenia, Nada Balažic, Office Manager, T: 01/4233 636, E nada.balazic@si.hrgworldwide.com, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov.

 

DODATNE INFORMACIJE

GZS, Združenje za promet, Robert Sever, direktor združenja, T 01/58 98 231, E robert.sever@gzs.si in GZS, Oddelek za mednarodno poslovanje, Nataša Turk, vodja področja, T 01/58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.

 

Vljudno vabljeni!


 

Fotogalerija