KEEP IT SIMPLE 2019, 3.oktobra 2019

(www.slz-keepitsimple.si)

Se odločate za vpeljavo nove informacijske rešitve za vaše skladišče ali logistični center? Razmišljate o posodobitvah? Vas zanima, kaj prinaša hiter razvoj novih tehnologij v logistiko, skladiščne in proizvodne procese?

V zahtevnih in odprtih mednarodnih blagovnih tokovih brez uporabe sodobnih tehnologij in odlično informacijsko podprte logistike podjetje ne more biti več konkurenčno. Ena najpogosteje uporabljenih aplikacij za podporo vseh operacij v skladišču je sistem za upravljanje skladišč WMS. In če je še do pred kratkim prevladalo mnenje, da je logistika strošek, se tudi ponudniki logističnih rešitev zavedajo, da morajo svojo ponudbo prilagoditi spremenjenim razmeram. Zato z dodatnimi logističnimi storitvami in rešitvami nadgrajujejo svojo ponudbo. To pa uporabnikom omogoča hitrejšo rast, večjo fleksibilnost, izdelki pa dobijo nove funkcionalnosti ali dodatno vrednost.

Kakšne rešitve WMS in izkušnje imajo slovenski ponudniki? Kako se pravilno lotiti vpeljave ali posodobitve informacijske podpore, da bodo rezultati skladni s pričakovanji?

Vabljeni po odgovore na 6. konferenco IT v logistiki in proizvodnji KEEP IT SIMPLE 2019, kjer bodo rešitve in izkušnje iz prve roke z vami delila podjetja:

·         Comtron; z njimi se boste sprehodili skozi postopke pred zagonom skladiščnega sistema;

·         Epilog; skozi konkretna primera bodo prikazali, kako lahko z WMS-om povečate učinkovitost tako v avtomatskem kot ročnem skladišču;

·         iPlus; za vas bodo spregovorili o ključnih izzivih pri implementaciji rešitve, pomenu pravilne vpeljave in uporabe le-te;

·         Kvint; predstavili bodo, kako s Trace.MES in Trace.WMS preiti v industrijo 4.0;

·         Leoss; popeljali vas bodo skozi 4 ključne korake pri ureditvi skladišča;

·         S&T Slovenija; zaupali vam bodo, kako uporabljati SAP skladiščni sistem v logistiki.

 

V najvišji stavbi v Sloveniji (Kristalna palača, BTC, Ljubljana) se 3. oktobra 2019, ob 9.30, dobimo vsi, ki želimo še više. Vsi, ki verjamemo, da se je koristno spoznati z navdihujočimi projekti, ljudmi in praksami.

In prepričani smo, da se bomo srečali tudi z vami.
Le še prijavite se, udeležba je brezplačna!

 

Slovensko logistično združenje
Organizator konference

www.slz.si

Fotogalerija