B2B srečanja s turškimi prevozniki/podjetji, 12.11.2019

Predstavniki slovenskih prevoznikov (GZS in OZS) in ministrstva pristojnega za prometa smo se v sklopu meddržavne mešane komisije za cestni tovorni in potniški promet z R.Turčijo dogovorili za izvedbo srečanja s predstavniki turških prevozniških podjetij z namenom proučitve možnega sodelovanja med slovenskimi in turškimi prevozniki.

Predstavniki turških prevoznikov so predlagali izvedbo takega srečanja ob priložnosti sejma logitrans 2019 v Istanbulu, med 13. in 15.novembrom 2019. V kolikor pogovori ne bi dali zadovoljivih rezultatov bi se nato naslednje srečanje organiziralo v Ljubljani, v mesecu decembru 2019.

Vljudno Vas prosimo za sporočitev interesa glede udeležbe na B2B srečanjih s predstavniki turških prevozniških podjetij in industrije, 12.novembra 2019 v Istanbulu (Turčija).

V kolikor ste zainteresirani, da nastopite na dogodku, nam prosim posredujte tudi informacijo o vrstah prevoza, ki jih nudite, da bomo k sodelovanju lahko povabili tudi ostala gospodarska podjetja.


Interes prosim sporočite na: igor.sep@gzs.si ali natalija.repansek@ozs.si , najkasneje tekom petka, 18.10.2019.

Rok je kratek, ker je v primeru zadostnega interesa potrebno rezervirat namestitev in letalske karte, ter da se do predlaganega datuma organizira ustrezne B2B sestanke.

S strani zbornic vam bomo v tednu od 21. do 25.10.2019 sporočili, ali se srečanje organizira ali ne, v odvisnosti od interesa z obeh strani.

Fotogalerija