MOL/Ljubljana: Četrte spremembe in dopolnitve OPN

Mestna občina Ljubljana zbira pobude in predloge za četrte spremembe in dopolnitve Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Ljubljana - izvedbeni del (OPN MOL ID). Zbiranje pobud poteka do 20. 10. 2019. 

Mestna občina Ljubljana bo na podlagi sprejemljivih pobud pripravila dopolnjeni osnutek četrtih sprememb in dopolnitev OPN MOL ID ter skupaj z njim na javni razgrnitvi objavila obrazložena stališča do pobud na spletni strani MOL. V času javne razgrnitve bo Mestna občina Ljubljana zbrala pripombe na razgrnjene vsebine, jih preučila in smiselno vključila v predlog četrtih sprememb in dopolnitev OPN MOL ID, ki ga bo obravnaval Mestni svet Mestne občine Ljubljana.

Vaše posredovane pobude in potrebe po parkirnih mestih smo s strani zbornic (OZS in GZS) že posredovali na MOL, tokrat nas je MOL le prijazno dodatno opozoril, da imajo podjetja/posameznik mestne občine Ljubljana tudi na razpolago in možnost podaje pobud za spremembe in dopolnitve OPN MOL ID na določeni lokaciji preko spleta tukaj: https://www.ljubljana.si/sl/moja-ljubljana/urbanizem/cetrte-spremembe-in-dopolnitve-obcinskega-prostorskega-nacrta-mol/

Ni nujno, da se sprememba navezuje na parkirna mesta, lahko je pobuda vezano na katerokoli stvar v okviru MOL OPN ID in je za vas zanimiva (stavbna zemljišča, cesta...). Preko spleta izberete točno določeno lokacijo in za tisto določeno lokacijo predlagate spremembo, več si prosim preberite na povezavi in objavi MOL.

OPN MOL ID; Foto: arhiv MOL

Fotogalerija