ODPOVED: Delavnica 2 (Maribor, 9.1.2020): Priprava dokumentacije - subvencije pnevmatike

Obvestilo o odpovedi iz dne: 07.01.2020.

OBVEŠČAMO VAS, DA JE PREDVIDENA DELAVNICA V MARIBORU DNE 9.1.2020 ODPOVEDANA. V primeru izkazanega večjega interesa se bo delavnica izvedla na drug termin.


Na spletni strani www.ekosklad.si objavljen javni poziv za dodeljevanje nepovratnih sredstev za naložbe v pnevmatike višjega energijskega razreda pri tovornih vozilih in avtobusih.


Namen javnega poziva je povečati varnost ter gospodarnost in okoljsko učinkovitost tovornih vozil s spodbujanjem varčnih pnevmatik z boljšim izkoristkom goriva ter zmanjšanjem emisij CO2.

Objavljen javni poziv za nepovratne finančne spodbude/pomoči (v nadaljevanju: nepovratne finančne spodbude) velja za okoljske naložbe nakupa in montaže energijsko učinkovitih pnevmatik A razreda in B razreda kategorij C2 in C3, ki so kupljene in nameščene od vključno dne 1. 1. 2019 do vključno dneva objave zaključka javnega poziva v Uradnem listu Republike Slovenije.

Pri tem je potrebno izpolnjevati določene zahteve in oddati popolno vlogo. 

V zvezi s tem, KAKO pripraviti popolno vlogo in morebitnimi dodatnimi potrebnimi pojasnili v sodelovanju s predstavniki ekosklada organiziramo 2. delavnico

v četrtek, 9.januarja 2020, s pričetkom ob 10.30 uri na Štajerski gospodarski zbornici, Ulica talcev 24, Maribor.

 

Delavnica je brezplačna!

PRIJAVE so OBVEZNE preko spletnega obrazca >>> TUKAJ <<< (ali spodaj v nadaljevanju).


Kdor ne bo prijavljen, se ne bo mogel udeležiti delavnice!

 

NAPOVED dodatnih delavnic
Dodatne delavnice so predvidene na sledeče termine:
- 14.januar 2020, Ajdovščina,
- 17.januar 2020, Novo Mesto,
zato ni strahu, v kolikor se ne bi mogli udeležiti tokratne delavnice. Organizirali bomo dodatne, v kolikor bo tak vaš interes!


Fotogalerija