Logistični kongres - Oskrbovalne verige v znanosti in praksi - EUROLOG 2020

8. mednarodni kongres »EUROLOG / Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2020«

 

Slovensko logistično združenje (SLZ) v sodelovanju z Evropskim Logističnim Združenjem (ELA), katerega član je tudi SLZ, organizira 8. mednarodni kongres »EUROLOG / Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2020«.  

V okviru letošnjega kongresa bodo v ospredju teme s področij celovite digitalne in poslovne transformacije, modernih tehnologij v logistiki in transportu, umetne inteligence, avtomatizacije in robotizacije v logistiki, transportu in proizvodni logistiki. Predstavljene bodo dobro prakse in konkretne rešitve s strani vrhunskih domačih in tujih managerjev ter strokovnjakov.

Kongres povezuje vse deležnike na področju logistike. Udeleženci prihajajo iz logističnih, prevozniških, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva in državnih organov. Široka zastopanost vseh deležnikov, daje kongresu poseben naboj in priložnost za še več povezovanja, mreženja in spoznavanja dobrih praks, ne samo z našega področja, ampak tudi področja, ki ga pokrivajo naše stranke, kar nam omogoča, da stranke spoznamo še boljše ter tako dodatno izboljšamo naše storitve.

Več o kongresu: PROGRAM v pripetem dokumentu in na spletni povezavi: https://logisticnikongres.si/

 

O ORGANIZATORJIH

 

Slovensko logistično združenje (SLZ) je prostovoljno, samostojno in neprofitno združenje članov in simpatizerjev s področja transporta, prometa in poslovne logistike. Povezujemo managerje, strokovnjake, podjetnike in druge, ki delujejo na področju logistike ali pa jih to področje zanima in želijo s svojim delovanjem v Združenju prispevati k vsestranskemu razvoju slovenske logistike, povečati njeno prepoznavnosti ter okrepiti mednarodno veljavo. Poleg osrednjega dogodka, Logističnega kongresa, za svoje člane organiziramo še druge dogodke, delavnice, oglede strokovnih sejmov in dobrih praks. Več na www.slz.si.

Evropsko logistično združenje (ELA) združuje 30 nacionalnih logističnih združenj, ki pokrivajo skoraj vse države srednje in zahodne Evrope. Cilje ELA je zagotoviti mednarodno platformo za mreženje, spodbujanje in razvoj logistike in oskrbovalnih verig. V okviru svojih dejavnosti organizirajo tudi letni dogodek EUROLOG, katerega namen je spodbujati dialog med članicami ELA, prikazati trende, strategije in najboljše prakse v evropskem logističnem sektorju s strani priznanih evropskih podjetij. Več na www.elalog.eu.

 

Pripete datoteke

Fotogalerija