Novice


Arhiv: Dogodek 500 podjetnicDrage podjetnice,

 
Praznik 500 Podjetnic bo!

Tradicionalno srečanje podjetnic bo potekalo  6. aprila 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tema srečanja bo posvečena energiji, novim delovnim mestom, trajnostnosti in vplivu podjetniške dejavnosti na družbo in okolje. V popoldanskem, strokovnem  delu, bo organiziran mednarodni posvet na temo podpornega okolja za žensko podjetništvo.

Cilj je sporočiti javnosti, kakšen potencial predstavljajo ženska podjetja, zakaj je žensko podjetništvo pomembno in kakšnega podpornega okolja si želimo. Dopoldanski del srečanja bo že tradicionalno ponudil kalejdoskop navdušujočih podjetniških zgodb, mreženje, nova partnerstva ter pester kulturni program.

Vizija: ENERGIJA ZA PRIHODNOST

 
Z osrednjim sloganom želimo na največjem srečanju podjetnic ponuditi tudi premislek o energiji. Sem sodi večje zavedanje in informiranosti o energiji prihodnosti, prehodu na zeleno energijo in spregovoriti o možnosti, ki jih ima Slovenija in tudi EU.
 

Častno pokroviteljstvo prireditve sta prevzela predsednica državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič in minister za gospodarstvo, Matjaž Han. V strokovnem delu bo sodelovala tudi direktorica Urada za intelektualno lastnino mag. Karin Žvokelj

Nastopile bodo tudi: Dinah Bennett, pionirka ženskega podjetništva v Veliki Britaniji in Danijela Stein, voditeljica Business Frauen Center iz Avstrije. Iz domačih krogov pa Matea Benedetti, trajnostna modna oblikovalka; Karmen Pangos, nekdanja generalna direktorica Žita, zdaj uspešna podjetnica; Zory Jakolin, podjetnica, ki je šla skozi težke osebne preizkušnje, pa vendar zase pravi, da je ustvarjalka priložnosti; Nastja Mulej, ustanoviteljica gibanja Pozitivna psihologija in edina licencirana trenerka de Bonovih metod kreativnosti; Tina Gorenjak, gledališka in filmska igralka, pevka, predvsem pa ena izmed prvih neodvisnih umetnic, in druge.

Prireditev bo povezovala Marjana Grčman.

Kako do vstopnice?

 

🎁 Vaša koda za 10 € popusta: GZS10 🎁

Postopek za nakup vstopnic s koriščenjem kode je zelo enostaven. Ob nakupu vstopnic se najprej izbere število vstopnic, v košarici doda kodo kupona GZS10 in cena vstopnic se bo avtomatično znižala. Redna cena ene vstopnice trenutno znaša 97,00 €, z našo kodo pa jo boste prejeli po ceni 87,00 €.

Zagotovite si svojo VSTOPNICO še danes!

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.