Novice


Arhiv: Delavnica: Kako prijaviti inovacijo na razpis inovacije Zasavja; Zagorje ob Savi, 20.3. 2019

Delavnica

Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?

Spoštovane inovatorke in inovatorji!

Zasavska gospodarska zbornica vas vabi, da se udeležite delavnice, na kateri bo predstavljen razpis, pravilnik in prijavni obrazec, ki v letošnjem letu na nivoju celotne GZS spremenjen.  Udeležence razpisa želimo seznaniti, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2019.

Vabimo vas na  delavnico, ki bo

v sredo, 20.3. 2019 od 12.00 do 14.00 ure
Zasavska gospodarska zbornica, Podvine 36, Zagorje ob Savi

GZS vsako leto preko regionalnih zbornic podeljuje priznanja za inovacije v posamezni regiji, najboljše inovacije pa se uvrstijo na nacionalno raven. Nacionalna priznanja najboljšim inovacijam bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 2019, ki bo potekal 25. 9. 2019 na Brdu pri Kranju. V tem letu smo prenovili prijavni obrazec in metodologijo za ocenjevanje inovacij, ki sledi smernicam za prijavo inovacijskih projektov na evropske razpise in mnogim tujim razpisom za nagrade za inovacije.

Delavnica bo namenjena predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje s tematiko uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti. Predstavitev razpisa in predavanje bo izvedel dr. Aleš Ugovšek, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost na GZS.  Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije Zasavske gospodarske zbornice, ki vam bodo na razpolago za morebitna vprašanja.

Vabimo prijavitelje in ostale, ki razmišljate o prijavi, da se odzovete na delavnico in izkoristite priložnost za morebitna vprašanja in čim bolj kvalitetno prijavo.

KOTIZACIJE ni, obvezna je prijava na delavnico.

Vabljeni!

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.