Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Objava 23. razpisa za inovacije Zasavja

Razpis za inovacije Zasavja za leto 2019

 

Zasavska gospodarska zbornica objavlja 23. razpis za inovacije Zasavja za leto 2019Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva v regiji. Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki, posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja zasavske regije. Predlagatelji lahko v letu 2019 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg  oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1.1.2017 do 31.3.2019.  Letošnji inovacijski izziv so inovacije razvite v sodelovanju z raziskovalno organizacijo.

Razpis vsebuje precej novosti, ki so zajete v Pravilniku o podeljevanju priznanj, spremenjeno je ocenjevanje, novost je tudi spremenjen  prijavni obrazec. Prijaviteljem želimo omogočiti čim boljše prijave na razpis in jim novosti predstaviti na delavnici, ki jo načrtujemo, 20.3. 2019 ob 12. uri na sedežu Zasavske gospodarske zbornice. 

Na zaključni prireditvi, ki bo junija 2019 v Zagorju ob Savi, bodo inovatorji predstavili svoje inovacije.  Najboljše  inovacije iz Zasavja bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni. 

Razpis je odprt do vključno ponedeljka, 15. 4. 2019.

Vabljeni k prijavi!

RAZPISNA DOKUMENTACIJA:

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.