Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Posvet z delodajalci; Zagorje ob Savi, 8.11. 2018

GZS Območna zbornica Zasavje in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje ob Evropskem dnevu delodajalcev organizirata posvet z delodajalci, ki bo namenjen seznanitvi s stanjem na trgu dela in spodbudami za delodajalci. Udeleženci pa bodo seznanjeni tudi s programi usposabljanja in izobraževanja za brezposelne in za zaposlene, ki izvajajo druge inštitucije, še posebej bodo predstavljeni programi in projekti pri katerih sodeluje GZS.

Arhiv: Anketa v povezavi z razpisom GZS inovacije

Vabimo vse inovatorke in inovatorje, da izpolnijo anketo, ki nam bo v pomoč pri optimizaciji postopka prijave GZS inovacij.

Arhiv: Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (NAPREJ)

Konzorcij Štajerske gospodarske zbornice in Gospodarske zbornice Slovenije sodeluje v projektu "NAPREJ"

Arhiv: Delavnici na GZS OZ Zasavje: Odgovornosti delavcev v delovnem razmerju in HRM kot partner za dostojno delo; Zagorje ob Savi, 11.9. 2018

Vabljeni na dve brezplačni delavnici, ki ju OZ Zasavje organizira v sodelovanju z Združenjem delodajalcev Slovenije. Na delavnicah boste seznanjeni o pomembnosti upravljanja s človeškimi viri, druga delavnica pa bo namenjena odgovornostim in obveznostim delavcev v delovnem razmerju po določbah ZDR.

Arhiv: Informacija o poslovanju gospodarskih družb in podjetnikov v zasavski regiji za leto 2017- z dodano ppt prezentacijo - izvleček o poslovanju družb in s.p.

Objavljamo informacijo AJPES, Izpostava Trbovlje o poslovanju gospodarskih družb in podjetnikov v Zasavju.

Arhiv: Iz okrogle mize Kako bo industrija 4.0 vplivala na inovativnost zasavskih podjetij?

V okviru dneva inovativnosti v Zasavju, je bila 15.6. 2018 izvedena okrogla miza Kako bo industrija 4.0 vplivala na inovativnost zasavskih podjetij.

Arhiv: Okrogla miza, Kako bo industrija 4.0 vplivala na inovativnost zasavskih podjetij?

Vabljeni na okroglo mizo na kateri bodo sodelujoči spregovorili o industriji 4.0, ki ni več bodočnost, temveč jo zasavska podjetja že uvajajo v svoje proizvodne procese in bo pri uveljavljanju tesno povezana tudi z inovativnostjo zasavskih podjetij. Po okrogli mizi lepo vabljeni tudi na 22. svečano podelitev nagrad najboljšim inovatorjem Zasavja.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.