Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica: Kako uspešno pripraviti,prijaviti in predstaviti inovacijo; Zagorje ob Savi, 27.2. 2018

Inovatorke in inovatorje vabimo, da se udeležite delavnice, ki vam bo v pomoč pri pripravi, prijavi in predstavitvi inovacije!

Arhiv: Seminar: Varstvo osebnih podatkov in implementacija splošne uredbe GDPR, Zagorje ob Savi, 13.3. 2018

Zaradi pomembnih sprememb, ki jih prinašajo novi evropski predpisi s področja varstva osebnih podatkov, vas vabimo na seminar:

Arhiv: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2017; Zagorje ob Savi, 25.1. 2018

Vabljeni na seminar namenjen računovodskim servisem in računovodjem, ki pripravljajo letna poročila in davčne obračune za pravne in fizične osebe. Do vključno 11.1. 2018 izkoristite nižjo kotizacijo za zgodnje prijave!

Arhiv: SPREMEMBA TERMINA: Delavnica "Kreativno reševanje poslovnih problemov in osnove psihologije za vodje; Zagorje ob Savi, 28.11. 2017

Spremenjen termin zanimive in koristne delavnice: "Kreativno reševanje poslovnih problemov in osnove psihologije za vodje"

Arhiv: Iz posveta DKD Zasavja o kompetencah (bodočih) zaposlenih v Zasavju

Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja in Območna zbornica Zasavje so skupaj z soorganizatorji izvedli posvet o ustreznosti kompetenc na delovnih mestih.

Arhiv: Seminar z delavnico: e-Poreklo blaga; Zagorje ob Savi, 24.10. 2017

Vabljeni na seminar o Poreklu blaga, kjer bo predstavljeno tudi elektronsko potrjevanje Porekla blaga in elektronsko overjanje drugih dokumentov.

Arhiv: Posvet Ali kompetence (bodočih) zaposlenih ustrezajo kompetencam delovnih mest v Zasavju?; Zagorje ob Savi, 17.10. 2017

Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja s soorganizatorji vabi na posvet o ustreznih kompetencah zaposlenih v Zasavju. Ali so (bodoči) zaposleni ustrezno usposobljeni za opravljanje nalog na delovnih mestih v Zasavju? Na to vprašanje bomo poskušali odgovoriti na posvetu. Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru projekta SRIP MATPRO.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.