Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 13. 11. 2015: Intuicija v poslovnem svetu

 


INTUICIJA V POSLOVNEM SVETU

13.  november 2015, od 9.00 do 16.00
Ljubljana, GZS, dvorana A

Seminarski trojček iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tudi s pomočjo intuicije!           

"Intuicija je naravno orodje za uspešno odločanje. Je sposobnost zaznavanja in procesiranja vibracij iz nezavednega in uporaba le-teh v procesu odločanja."  Violeta Bulc, 2012

 




Program:
 


9.00 – 11.00 Kako tudi v poslovnem svetu krepiti intuicijo in pridobiti odgovore iz nazavednega?
Taja Veroti Tjaša
  • Kako v trenutku prekinemo z avtomatiziranim razmišljanjem in stopimo v stanje praznine, ki je pogoj za »priključitev« na intuitivni kanal?
  • Kako pridobimo koristne intuitivne odgovore od drugih ljudi, ne da bi sploh razkrili svojo situacijo?
  • Nekaj praktičnih pristopov, s katerimi obidemo zavestni um in umskega čuvaja.
11:30 – 13.30 Kako prepoznati in obvladati jezik intuicije
Gregor Završnik
  • Kako sploh prepoznati signale, ki nam jih intuicija daje
  • Kako uporabiti različne modalnosti naših notranjih zaznav (slik, govora in občutkov) za dvosmerno komunikacijo z intuicijo
  • Kako na zahtevo pridobiti odgovore od naše notranje modrosti in jih uskladiti s svojimi in poslovnimi cilji
14.00 – 16.00 Kako biti ob pravem času na pravem mestu? Sinhroniciteta v poslovnem svetu
Andreja Novak
  • Čemu so sledili "Prebojniki" in kaj jim je dajalo podporo za preboje?
  • Kako vzdrževati "kondicijo", da izpolnjujemo pogoje, da smo ob pravem času na pravem mestu?
  • Kako sodelovati z ekipo, da je skupina uigrana, sledi sinhroniciteti in sodeluje na način, ki podpira skupne cilje in namen sodelovanja?
  • Kako pripraviti in ohranjati prostor, da podpira sinhroniciteto in sodelovanje?

 

Kotizacija in popusti


Kotizacija: 144,00 EUR + DDV
Kotizacija vključuje predavanja, praktične predstavitve in razlage, gradivo, potrdilo o udeležbi na seminarju, pogostitev med odmoroma, parkiranje, možnost osebnega pogovora s predavatelji in izmenjavo e-vizitk z ostalimi udeleženci dogodka.

 

Popusti:

  • 20 % popusta za člane GZS
  • 5 % popusta za člane Alumni kluba Centra za poslovno usposabljanje (CPU)
  • dodatni popust pri prijavi več udeležencev iz istega podjetja:  5 % za 2 udeleženca, 10 % za 3 udeležence, 15 % za 4 udeležence, 20 % za 5 in več udeležencev

Odjave: 
Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je 10. 11. 2015. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20 EUR + ddv. Odjavo lahko pošljete na e-naslov andreja.abram@gzs.si.

Več o vsebini in o predavateljih:


KAKO TUDI V POSLOVNEM SVETU KREPITI INTUICIJO IN PRIDOBITI ODGOVORE IZ NEZAVEDNEGA?
Taja Veroti Tjaša

 

·        Kako v trenutku prekinemo z avtomatiziranim razmišljanjem in stopimo v stanje praznine, ki je pogoj za »priključitev« na intuitivni kanal?

·        Kako pridobimo koristne intuitivne odgovore od drugih ljudi, ne da bi sploh razkrili svojo situacijo?

·        Nekaj praktičnih pristopov, s katerimi obidemo zavestni um in umskega čuvaja.

 

Taja Veroti Tjaša je po osnovni izobrazbi socialna delavka, dolgo časa je delala v Vzgojnem zavodu z mladostniki, ki so bili zaradi vedenjskih motenj izločeni iz običajnih osnovnih šol. Od nekdaj jo je zanimalo, kako bi lahko ljudje bolj izkoristili svoje potenciale, živeli bolj polno, uspešno, svobodno in radostno življenje. Je mednarodno potrjena trenerka nevrolingvističnega programiranja in NLP master coach. Kot izjemna poznavalka numerologije svetuje tudi marsikateremu podjetju. Vodi seminarje, delavnice in predavanja, kako izkoristiti več svojega potenciala ter certificirane NLP programe.  www.numeros.si / www.izobrazevanje.net

 

 


 

 

SPOZNAJMO JEZIK INTUICIJE
Gregor Završnik 

·        Kako sploh prepoznati signale, ki nam jih intuicija daje?

·        Kako namenoma poiskati glede na kanale čutne zaznave?

 

Gregor Završnik je NLP Trener, NLP Coach in predavatelj s področja osebnostne rasti, komunikacije ter učenja učenja. Diplomiral je na Univerzi v Ljubljani in ima več kot 20 let izkušenj z izobraževanjem odraslih, ki si jih je nabiral v gospodarstvu. Tam se je naučil, kako podajati znanje skozi aktivnost, da si ga udeleženci zapomnijo, saj se učijo skozi izkušnje.

Ko se je leta 2006 prvič srečal z nevrolingvističnim programiranjem, je to postala njegova strast. Ker verjame, da se najbolje učimo od vira, se je po opravljenih tečajih za NLP Master Coacha v Sloveniji, izobraževal tudi v tujini, kjer osvežuje svoje znanje še dandanes.

Kot eden izmed redkih v Sloveniji se je učil pri obeh soustanoviteljih NLP-ja Johnu Grinderju kot tudi pri Richardu Bandlerju, pri katerem se je tudi izobrazil za NLP trenerja in pridobil znanja iz prve roke. Poleg njih se je izobraževal tudi na področju hipnoze pri Stephenu Gilliganu in na NLP Mindsystems inštitutu v Munchnu, kjer je postal tudi NLP Learning Coach.

Gregor je poleg izvajanja NLP tečajev tudi avtor več programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu.

Ker verjame, da se v stanju ko se najbolj zabavamo, tudi največ naučimo, je njegova pozitivna naravnanost na treningih vedno tista, zaradi katere jih udeleženci zapustijo dobre volje.

 


KAKO BITI OB PRAVEM ČASU NA PRAVEM MESTU? SINHRONICITETA V POSLOVNEM SVETU

Andreja Novak

 

·        Čemu so sledili "Prebojniki" in kaj jim je dajalo podporo za preboje? 

·        Kako vzdrževati "kondicijo", da izpolnjujemo pogoje, da smo ob pravem času na pravem mestu?

·        Kako sodelovati z ekipo, da je skupina uigrana, sledi sinhroniciteti in sodeluje na način, ki podpira skupne cilje in namen sodelovanja?

·        Kako pripraviti in ohranjati prostor, da podpira sinhroniciteto in sodelovanje? 


Potrebna osnovna znanja o nas samih, da lahko sledimo idejam in podpori, ki jo vsaka ideja nosi, da se lahko uresniči v praksi.


Andreja Novak je diplomirana dizajnerka notranjega prostora. Pred tem je študirala agronomijo, sadjarstvo in vinogradništvo, kar ji je dalo osnovne temelje za kar 20-letno raziskovanje in uspešno delo z energijami človeka in prostora. Sama pravi, da je človek kot drevo, ki ga je treba negovati, obrezovati in usmerjati proti Soncu, da so njegovi plodovi najboljši. Že 25 let se ukvarja z raziskovanjem barv in energij. V tem času je razvila različne pristope svetovanja posameznikom in skupinam, osebno in poslovno, preko energij človeka in prostora. Raziskuje in povezuje številne tehnike in znanja, ki ji dajejo uvide v večja dogajanja v delovni ali osebni skupnosti. 

www.angel.si / www.andrejanovak.si / www.5dspacedesign.com 

 

 


 

 

Soorganizatorja:


                                                         

   

Pokrovitelj tiska:
Medijski pokrovitelj:




Pokrovitelj ergonomskega sedenja




 

eVizitkanje - spoznajte soudeležence dogodka

 

Vas zanima, kdo so ostali udeleženci dogodka? Se želite povezati z njimi?
Predstavite sebe in vaše podjetje in v zameno pridobite E-vizitke ostalih udeležencev.
E-vizitka vključuje naslednje podatke: ime in priimek, podjetje, elektronski naslov in vašo predstavitev. 


Več informacij:
Andreja Abram
andreja.abram@gzs.si
01 5898 129


Fotogalerija

Obrazec za prijavo