Izobraževanje

Novice


26.9.: Oversubscribed

26.9.: Oversubscribed

V praktično vseh branžah obstaja zelo majhno število podjetij, ki se ne borijo za stranke. Ravno nasprotno ... stranke se borijo zanje. Bestselling avtor Daniel Priestley je dve leti potoval po svetu in raziskoval, kako takšna podjetja delujejo in kako s posebnimi marketinškimi pristopi dosegajo, da imajo vedno več strank, kot jih lahko sprejmejo.

13.9.: Digitalna preobrazba kot priložnost

13.9.: Digitalna preobrazba kot priložnost

Digitalna akademija DA! vodstvu in posameznikom približa logiko, ki je v ozadju digitalnih poslovnih modelov in procesov. Opolnomoči notranje time za izvedbo aktivnosti digitalne preobrazbe ter pomaga oblikovati konkretne korake na poti do digitalizacije procesov. Ponudi konkretne učinkovite načrte za prehod na nove načine delovanja. Na uvodni delavnici boste pobliže spoznali tudi priložnosti novih tehnologij in dobili konkretne nasvete za izvedbo.

Kako naj pri svojih zaposlenih spodbudim zavzetost?

Kako naj pri svojih zaposlenih spodbudim zavzetost?

Nikogar ne moremo pripraviti do tega, da postane zavzet, lahko pa mu to omogocimo.

30.8.: Z dvigom zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov

30.8.: Z dvigom zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov

Trojček »Z dvigom zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov« iz cikla KREATIVNO VODENJE je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 5. 7.: Digitalna preobrazba kot priložnost

Spoznali boste bistvene elemente digitalne preobrazbe, ki jih morate prepoznati in imeti pod kontrolo v poslovnem, strateškem in kadrovskem smislu. Pridobili boste pregled nad ključnimi novimi tehnologijami, ki omogočajo več profitabilnosti, a hkrati prinašajo varnostna ter druga tveganja. Dobili boste praktične nasvete, kako naprej.

Arhiv: 12. 6.: Kako spodbuditi VEČ od zaposlenih?

Seminarski trojček Kako spodbuditi VEČ od zaposlenih? iz cikla Kreativno vodenje na GZS je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 17.5.: David Allen: Getting Things Done / Gremo To Dokončat

David Allen, avtor istoimenske uspešnice uspešnice 'GTD', prvič v Sloveniji. Naučite se kako upravljati s svojimi obveznostmi v poslovnem in zasebnem življenju. S pravim načinom boste reševali preobremenjenost ter kaos in zaživeli brez stresa.

Arhiv: 10.5.: Kako do več kvalitetnih kontaktov

Seminarski trojček Kako do več kvalitetnih kontaktov iz cikla Kreativnost in vodenje na GZS je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 7.4.: Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha

Trojček »Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha« iz cikla Kreativno vodenje je namenjen lastnikom podjetij, managerjem in zaposlenim. Na seminarju se boste naučili kako biti z lahkoto prilagodljivi, odzivni, hitri, učinkoviti, uspešni, organizirani in usmerjeni v rezultate. Vse to z lahkoto dosežete z uvedbo tehnik vitkega in agilnega poslovanja, prilagojenih za vaše delovno okolje.

Arhiv: 21.3.: Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

V Slovenijo prihaja "Mr. Negotiator", ki vam bo zaupal tehnike pogajanj največjih svetovnih mojstrov!