Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 9.6.2016: COMPASS FOR LEADERSHIP Ekskluzivna delavnica EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP

Postanite odličen vodja z
ekskluzivno delavnico

COMPASS FOR LEADERSHIP 

EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP UČINKOVITO VODENJE = 
Čustvena inteligenca + Umetnost soočanja z izzivi
ki jo bo vodil dr. Avi Goren Bar 

četrtek, 9. junij 2016, od 9.00 do 15.00,
Ljubljana, GZS, dvorana A

Naučite se novega voditeljskega načina razmišljanja in zaznave za navigacijo kompleksnosti izzivov današnjega časa

Pustite se zapeljati v svet psihologije in povežite intelektualno, emocionalno in kreativno komponento v novo celoto. Postanite vodja, ki razume psihologijo svojih sogovornikov, njihovo trenutno emocionalno stanje ... in na ta način doseže zastavljene cilje.

Na delavnici, ki jo vodi klinični psiholog, izkušen terapevt, gestalt terapevt in mojster za uporabo psihologije, se boste naučili intuitivno razvita psihološka načela vodenja uporabljati zavestno ter jih dopolnjevati z novimi učinkovitimi modeli vodenja.

Vašo veščino vodenja lahko popeljete na višji nivo, saj so za vas to dolgo pot že prehodili drugi.

Dr. Avi Goren Bar Ph.D. je načela jungovske psihologije in vzhodne filozofije integriral v učinkovite modele vodenja, ki jih na edinstven način predaja slušateljem na svojih delavnicah. Strokovne vsebine predstavi tako, da jih enostavno razumete, spoznate skozi interaktivne primere, igro in ustvarjanje ter se jih hitro in učinkovito naučite uporabljati pri svojem delu.

 

Spoznali boste, da že imate intuitivno razvita določena psihološka načela vodenja, ker drugače ne gre. V delu z Dr. Avi Goren Bar boste svoja načela spoznali, jih razumeli in se jih naučili uporabljati zavestno ter dopolnjevati z novimi učinkovitimi modeli vodenja.

 

Enkrat ko spoznaš, je enostavno.

  Gre za učenje novega "jezika",  voditeljske komunikacijes čigar pomočjo boste izboljšali vašo sposobnost za analizo in reševanje ovir vaših zaposlenih, mentorirancev, klientov ... na novkreativen in inovativen način. Vključuje intelektualno, emocionalno in ustvarjalno komponento osebe in poveže glavo, srce in dušo voditeljstva. 

   Program:

  9.00 - 10.30 Abeceda Carla Gustava Junga in uporaba osnovnih kreativnih konceptov v sodobnem vodenju.
  Kaj je EQ + AQ, zakaj je ključen in kako bistveno vpliva na učinkovitost vodenja?
  Izvajajo: dr. Avi Goren Bar, Andreja Anžur Černič in Jasna Knez.

  11.00 - 11.30

  Odmor

  11.30 - 13.30

  Ne govoriti o - temveč izkusiti.
  Kako AQ uporabiti v vsakodnevni poslovni praksi in konkretna uporabniška izkušnja. Kako lahko ekspresivne tehnike oplemenitijo naš vodstveni stil?
  Izvaja dr. Avi Goren Bar.

  13.30 - 14.00

  Odmor

  14.00 - 16.00

  Sinteza teoretičnih izhodišč in praktične izkušnje ter implementacija v osebni stil vodenja.
  EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP
  Izvajajo: dr. Avi Goren Bar, Andreja Anžur Černčič in Jasna Knez


  Več o vsebini in predavateju: 

  Razvijte svojo notranjo moč voditeljstva z uporabo novih pristopov ekspresivnih tehnik. Kako lahko sami vplivate na izboljšanje odnosov med vašimi zaposlenimi. Spodbujajte, navdušujte, motivirajte in vodite. Na pravi način. In dosegajte odlične rezultate. 

  Spoznali in doživeli boste pomembne jungovske koncepte, ki se uporabljajo za razumevanje strukture, dinamike in funkcije direktorjev in vodilnih v podjetjih. Kdo sem jaz kot vodja? Samozavedanje.  Kako motivirati sebe in druge, vrednotenje in prispevanje k skupinskemu delu, pogajanje, vzpostavitev pozitivnih odnosov, tolmačenje drugih, upravljanje konfliktov, sposobnost razumevanja.  Odnosi & Inspiracija & Voditeljstvo.

  Presežite temelje akcijskih korakov ali pa preprostega dajanja splošnih navodil glede organizacijskih in življenjskih izzivov, kar vam bo pomagalo pri preoblikovanju vsakdanjega življenja, vas, vaših zaposlenih ali vaših klientov v podjetjih in organizacijah. 

  Delavnico bo vodil

  Dr. Avi Goren Bar Ph.D.  je klinični psiholog, zelo izkušen terapevt, MBTI analitik in jungian poslovni coach, gestalt terapevt, certificirani in registriran terapevt in tudi nadzornik in  supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Je tudi polnopravni član Evropske zveze za gestalt terapijo – EAGT. Njegovi strokovni dosežki in izkušnje so zelo cenjeni doma in po svetu in tudi potrjeni ter akreditirani  pri izraelskem ministrstvu za zdravje in  Združenju ustvarjalnih Cape Therapy (Expressive Arts Therapy  federation). Njegov program Expressive Arts in Coaching je akreditiran in potrjen tudi s strani ICF (Internationa Coach  Federation). Dr. Goren-Bar v Izraelu in po svetu predava in usposablja na področju intermodalne ekspresivne terapije »Exspressive Arts in Action « in tudi intermodalne ekspresivne tehnike v coachingu. Na podlagi svojih dolgoletnih bogatih izkušenj je razvil intenziven in visoko strukturiran certificiran program, CEAT »Clinical Expressive Arts Therapy« in poslovni program » Jungian Coaching «  poslovni coaching v podjetjih in organizacijah, kjer se uporablja jungovsko psihologijo, gestalt terapijo in ekspresivno intermodalno tehniko. Več o njemu najdete tudi tukaj. Poleg njega bosta na delavnici prisotni tudi poslovni coachinji  in Expressive Arts Coachinji Andreja Anžur Černič in Jasna Knez, ki bosta asistirali pri vpenjanju te inovativne metode v vsakdanjo prakso.


   Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. 


  Kotizacija in popusti

  Kotizacija: 195,00 EUR + DDV
  Kotizacija vključuje predavanje, praktične predstavitve in razlage, gradivo, potrdilo o udeležbi na seminarju, pogostitev med odmori, parkiranje, možnost osebnega pogovora s predavateljem, izmenjavo e-vizitk z ostalimi udeleženci dogodka ter možnosti mreženja.

  Popusti:

  • dodatni 10% popust za zgodnje prijave do vključno 16.5.2016
  • 20 % popusta za člane GZS
  • 5 % popusta za člane Alumni kluba Centra za poslovno usposabljanje (CPU)
  • dodatni popust pri prijavi več udeležencev iz istega podjetja: 5 % za 2 udeleženca, 10 % za 3 udeležence, 15 % za 4 udeležence, 20 % za 5 in več udeležencev
  Odjave:

   Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je dva dni pred izvedbo seminarja. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20 EUR + DDV. Odjavo lahko pošljete na e-naslov andreja.abram@gzs.si.

  eVizitkanje - spoznajte soudeležence dogodka

  Vas zanima, kdo so ostali udeleženci dogodka? Se želite povezati z njimi? Predstavite sebe in vaše podjetje in v zameno pridobite E-vizitke ostalih udeležencev. E-vizitka vključuje naslednje podatke: ime in priimek, podjetje, elektronski naslov in vašo predstavitev. 

  Soorganizatorja:

                                        

             Pokrovitelj tiska:  Medijski pokrovitelj: 


                    
     Pokrovitelj vode:


  Več informacij:
  Andreja Abram
  andreja.abram@gzs.si
  01 5898 129

  Fotogalerija

  Fotogalerija

  Obrazec za prijavo