Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 19.10. GAVIN INGHAM: 7 ključev za uspešno prodajo danes

Celodnevni seminar evropskega prodajnega trenerja št. 1 Gavina Inghma


19. 10. 2016, od 9.00 do 16.00,
Hotel Lev, Vošnjakova 1, 1000 Ljubljana

Ali tudi sami opažate, da se je v zadnjih nekaj letih svet zelo spremenil? Posel se je spremenil. Tehnologija se je spremenila. Način, na katerega ljudje in podjetja kupujejo, se je spremenil. Zato podjetja in prodajnike, ki se še vedno zanašajo na stare prodajne pristope, ki so jih razvili "stari mojstri" prodaje, čaka obdobje prodajne suše. Za prodajni uspeh v današnjem novem svetu potrebujete najsodobnejše pristope, strategije in tehnike prodaje, ki vam jih bo na seminarju v Sloveniji predstavil Gavin Ingham. 

Več od dogodku:

Kotizacija in popusti 

Kotizacija: 280,00 EUR + DDV

Kotizacija vključuje predavanja, gradiva, prigrizek in pijačo. Seminar bo potekal v angleškem jeziku s prevajanjem v slovenščino.


O predavatelju:

Gavin Ingham ni rojen prodajnik. Na začetku svoje prodajne kariere je dobil 18 zaporednih NE-jev. 19 prodajno priložnost pa je končno izkoristil in pridobil svoj prvi posel.

Od takrat naprej je njegova kariera v stalnem vzponu in danes je znan kot vodilni evropski ekspert na področju prodajne psihologije in prodajne uspešnosti. Razlog za to je, da svojim strankam prinaša velika povečanja prodaje.
Preko svojih štirih knjig, DVD-jev, avdio programov in svojega blog-a dosega na tisoče prodajnikov po celem svetu, ki jim pomaga povečati prodajno učinkovitost, podreti prodajne ovire in ustvariti dinamično prodajno osebnost. 

O njem pišejo časopisi, kot so The Guardian in The Financial Times, nastopil pa je tudi na nekaj svetovno znanih TV postajah, kot so ABC, CBS, FOX in NBC.

Poleg tisočih malih in srednje velikih podjetij so njegove stranke tudi vodilna svetovna podjetja kot npr. Microsoft, Jaguar, BOSCH, IBM, Lloyds TSB, Shell, Manpower, AT&T, Siemens, Vodafone in druga. Gavinovi seminarji so nabiti z energijo in vas bodo motivirali za nove prodajne dosežke.

Pomembno: za razliko od mnogih predavateljev o prodaji je Gavin izjemno uspešen prodajnik v praksi! Še vedno sam prodaja in se stalno druži z nekaterimi najbolj uspešnimi svetovnimi prodajniki, s katerimi izmenjuje znanja in nove pristope.

 

Več informacij:
Petja Orehek
petja.orehek@gzs.si
T: 01 5898 480


Fotogalerija