Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 5. 7.: Digitalna preobrazba kot priložnost

Digitalna preobrazba kot priložnost

5. 7. 2017, od 9.30 do 12.30,
GZS, dvorana A

Kaj pridobite z udeležbo?

Spoznali boste bistvene elemente digitalne preobrazbe, ki jih morate prepoznati in imeti pod kontrolo v poslovnem, strateškem in kadrovskem smislu.

Pridobili boste pregled nad ključnimi novimi tehnologijami, ki omogočajo več dodane vrednosti, a hkrati prinašajo varnostna ter druga tveganja. Dobili boste praktične nasvete, kako naprej.

Razumeli boste motive velikih nemških in svetovnih podjetij za Industrijo 4.0 ter tveganja, če se prepočasi prilagodite. Spoznali boste načine, kako postopno iti od danes proti jutri.

Videli boste, kako poslovni informacijski sistemi pomembno vplivajo na procese digitalne preobrazbe in po novem tudi na odnose s kupci in dobavitelji. Pridobili boste smernice za pravilno ukrepanje.

Spoznali boste zakonitosti uspešne komunikacije v digitalnem okolju, s katerimi boste pridobili podporo za spremembe pri zaposlenih in se lažje uvrstili višje v dobaviteljski verigi vrednosti.

 

Program:

9.30 – 10.00 Strateški, poslovni in kadrovski vidik digitalne preobrazbe
Dr. Janez Bešter
10.00 - 10.30 Tehnološki trendi: razvoj IKT in interneta stvari, ki močno vpliva na vaše podjetje
Dr. Andrej Kos
10.30 - 11.00 Kaj konkretno je pametna proizvodnja 4.0 in kako do nje
Mag. Marko Bohar
11.00 - 11.15 Odmor
11.15 – 11:45 Moč in pomen povezanih poslovnih procesov
Tomaž Kern
11.45 – 12:15 Komunikacija v času digitalnega – kako dobiti podporo za preobrazbo
Goran Tomšič
12.15 – 12:30 Zaključki in predlogi konkretnih naslednjih korakov v vašem podjetju ter individualna srečanja s predavatelji

 

Kotizacija in popusti

Kotizacija: 190,00 EUR z vključenim DDV, za člane GZS 140,00 EUR z vključenim DDV

Kotizacija vključuje predavanja, praktične predstavitve in razlage, gradivo, potrdilo o udeležbi na seminarju, pogostitev med odmorom.parkiranje, izmenjavo e-vizitk z ostalimi udeleženci dogodka ter možnosti mreženja.

Dodatni popust pri prijavi več udeležencev iz istega podjetja: 5 % za 2 udeleženca, 10 % za 3 udeležence, 15 % za 4 udeležence, 20 % za 5 in več udeležencev.
Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj 3 dni pred dogodkom. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20 EUR + ddv. Odjavo lahko pošljete na e-naslov andreja.abram@gzs.si.


Predavatelji:

prof. dr. Janez Bešter / POSLOVNI IN STRATEŠKI VIDIK DIGITALNE TRANSFORMACIJE

Prof. dr. Janez Bešter, Fakulteta za elektrotehniko, Univerza v Ljubljani je vodilni strokovnjak za področje informacijsko komunikacijskih tehnologij in multimedije, z bogatimi industrijskimi izkušnjami na področju digitalnih strategij, produktnega razvoja in kadrov.

Prof. dr. Andrej Kos / TEHNOLOŠKI TRENDI: Dinamika razvoja in potenciali informacijsko komunikacijskih tehnologij (IKT)

Prof. dr. Andrej Kos (Fakulteta za elektrotehniko, Univerza v Ljubljani) je vodja industrijskega razvoja s poudarkom na internetu stvari in multimedijskih storitev. Izkušen v prototipiziranju novih izdelkov z uporabo IoT, senzorjev in Big Data platform.

Mag Marko Bohar / INDUSTRIJA 4.0

Mag. Marko Bohar (Gospodarska zbornica Slovenije) je strokovnjak za učinkovitost poslovnih procesov ter vključevanje novih tehnologij v delo podjetij. Je izkušen poznavalec procesov Industrije 4.0, evropske regulative ter skupnega trga elektroindustrije. Močno je vpet v delovanje inovacijskih grozdov.

prof. dr. Tomaž Kern / POVEZANI POSLOVNI SISTEMI

prof. dr. Tomaž Kern (Fakulteta za organizacijske vede, Univerza v Mariboru) Strokovnjak za prenovo poslovnih procesov organizacije in poslovno informatiko. Sodeloval je pri mnogih projektih uvedbe in prenove poslovnih sistemov v velikih podjetjih.

Goran Tomšič / DIGITALNA KOMUNIKACIJA

Goran Tomšič je specialist za učinkovito komunikacijo tehnoloških podjetij v fazi rasti. Prevaja tehnično razlaganje v zanimive ideje, ki pritegnejo in sporočajo vrednost. Nauči kako namesto 5.000 besed opisovanja, povemo 500 pravih.

 

eVizitkanje - spoznajte soudeležence dogodka

Vas zanima, kdo so ostali udeleženci dogodka? Se želite povezati z njimi? Predstavite sebe in vaše podjetje in v zameno pridobite E-vizitke ostalih udeležencev. E-vizitka vključuje naslednje podatke: ime in priimek, podjetje, elektronski naslov in vašo predstavitev.

 

Soorganizatorji

 

Več informacij:
Andreja Abram
andreja.abram@gzs.si
T: 01 5898 129


Fotogalerija