Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Oversubscribed

26. 9. 2017, od 9.00 do 17.00,
Austria Trend hotel, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

V praktično vseh branžah obstaja zelo majhno število podjetij, ki se ne borijo za stranke. Ravno nasprotno ... stranke se borijo zanje.

Bestselling avtor Daniel Priestley je dve leti potoval po svetu in raziskoval, kako takšna podjetja delujejo in kako s posebnimi marketinškimi pristopi dosegajo, da imajo vedno več strank, kot jih lahko sprejmejo.

Ne glede na to, ali ste velika korporacija ali pa ste v podjetju sami, boste na seminarju spoznali presenetljive marketinške pristope, s katerimi boste dosegli, da stranke čakajo na to, da bi lahko poslovale z vami, medtem ko se morajo vaši konkurenti boriti za stranke in dajati velike popuste.

“Principi in marketinške metode iz seminarja Oversubscribed so nam pomagali postati št. 1 na svetu v naši branži v le nekaj letih.” (Michael Carter, direktor, BizEquity ltd. – danes vodilno svetovno podjetje za vrednotenje vrednosti podjetij)

Marketinške principe in tehnike, ki jih bo Daniel obravnaval, uporabljajo najbolj uspešna velika podjetja, kot so Apple, Tesla, Nike ali Google. Po drugi strani pa jih uporabljajo tudi butična lokalna podjetja, ki z njihovo pomočjo potanejo v svoji branži nekaj posebnega in ustvarjajo visoke dobičke.


Več o dogodku
Prijava


Seminar organizira Akademija Panta Rei v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije

Več informacij:
Petja Orehek
petja.orehek@gzs.si
T: 01 5898 480


Fotogalerija