Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Kakovost v malih in srednje velikih podjetjih / Quality&SME

Vabilo

Spoznali boste bistvene elemente digitalne preobrazbe, ki jih morate prepoznati in imeti pod kontrolo v poslovnem, strateškem in kadrovskem smislu.

Predkongresna delavnica
Kakovost v malih in srednje velikih podjetjih / Quality&SME
v torek, 10. oktobra od 15. do 18. ure
na Bledu, Hotel Golf

Želite pridobiti več informacij in znanja o učinkovitem poslovanju in izboljšati vašo konkurenčnost? Vas zanima, katere prakse, prilagojene malim in srednje velikim podjetjem, so se že uspešno uveljavile na različnih evropskih trgih? Prisluhnite strokovnjakoma iz Irske in Španije!

Fernando Sierra
Praktični primeri za orodja vitkosti / Practical Introduction to Lean Tool


Fernando Sierra (Baskovska Fundacija za odličnost / Basque Foundation for Excellence, Španija) bo predstavil rezultate programa, ki je bil razvit v sodelovanju z baskovsko vlado za sektor MSP, z namenom vzpostavitve podpornega okolja za reševanje izzivov konkurenčnosti, inovacije, internacionalizacijo, industrijo 4.0 itd.
Na podlagi sodelovanja udeležencev bo identificiral ukrepe, ki jih izvajajo MSP z namenom, da bi bila bolj konkurenčna. Ugotovitve bo primerjal z rezultati zadnjih treh let, pridobljenimi od 500 MSP-jev industrijskega sektorja v Baskiji, španski regiji, ki je po velikosti podobna Sloveniji.

Richard Keegan
Razumeti enostavno vitko – kako uporabiti učinkovita in močna preizkušena orodja / Understanding Simple Lean - how to use some effective and powerful proven tools


Richard Keegan (Vladna organizacija Enterprise Ireland, Irska) bo z vami delil najpreprostejša in najmočnejša orodja Lean (vitko). Spoznajte in uporabite orodja za izboljšanje svojih poslovnih procesov.
Osredotočil se bo na načela, pravila, orodja in vprašanja, ki so nastala kot plot njegovega sodelovanja pri več kot 985 projektih s področja vitkega poslovanja na Irskem, večinoma v sektorju MSP. V središču delavnice bo izmenjava koristnih in preizkušenih idej, udeležencem pa bo ponujena možnost njihove takojšnje aplikacije.

Komu je delavnica namenjena?

Malim in srednjim podjetjem, ki želite pridobiti več informacij in znanja o učinkovitem poslovanju.

Izkušnje, preverjene v praksi v Baskiji in na Irskem, bosta predstavila Fernando Sierra in Richard Keegan.

Delavnica bo v angleškem jeziku.

Cena

75 evrov + ddv

Člani GZS imajo 10 % popust.

Prijava


 

Fotogalerija