Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: NOVOLETNI PAKET WEBINARJEV

Podarite zaposlenim v vašem podjetju za letošnjo novo leto posebno darilo ali pa darilo podarite sebi – darilo je novo ZNANJE.
Za vas smo izbrali najbolj obiskane webinarje v letu 2020 in hkrati webinarje, ki so prejeli najvišje ocene s strani udeležencev.

Vabimo vas k ogledu 4 predavanj, v skupni dolžini štirih ur, ki so bila letošnji hit poletno – jesenskih dni.

 

RAVNOVESJE ČUSTEV IN RAZUMA V VODENJU
Dr. Željko Ćurić

Čustva so bila dolgo časa tabu na delovnem mestu, še posebej na področju vodenja. Vodja je moral biti »neustrašen« in tisti, ki čustev ni smel kazati. Razum mora vedno nadvladati čustva. Tako so nas učili. Dober vodja je visoko inteligentna oseba. Ne pokaže svojih čustev, vedno pa razpozna čustva drugih. Nikoli ne vzkipi. Nikoli ga ni strah. V krizah vedno ohrani trezno glavo. Je temu res tako? Včasih pozabljamo, da smo vodje tudi samo ljudje in si postavimo previsoke zahteve. Je razum res tisto, kar rešuje vse zagate pri vodenju?

dr. Željko Ćurić
Po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

Željko je tudi učitelj in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.


KAKO VODIM SEBE?
Ana Šušteršič

 • Kdo je odgovoren za mojo zavzetost, moje občutke?
 • Dobro upravljam s seboj ali včasih sam sebe sabotiram?
 • Se v resnici zavedam, kako delujem na druge?
 • Ali včasih uporabljam pasivna vedenja? Kako mi koristijo?
 • Kako lahko povečam svojo avtonomnost, končno odrastem in pričnem uživati v tem kar delam?

Posameznik je temelj vsakega tima in organizacije. Večina zaposlenih želi delati dobro in dosegati dobre rezultate. Enako želi tudi večina vodij. Kako to, da se toliko enih in drugih pritožuje drug nad drugim in nad situacijo? Velik korak, ki ga lahko naredimo kot vodje, je, da dobro spoznamo in spremljamo sami sebe, svoja prepričanja, čustva in vpliv našega vedenja na sodelavce.

Mag. Ana Šušteršič
je univerzitetna diplomirana psihologinja, registrirana EuroPsy psihologinja. Podiplomski študij menedžmenta je zaključila v Avstraliji na Swinburne University of Technology in Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je specializantka transakcijske analize pod mentorstvom priznanih Tonyja Whitea, in Nevenke Miljkovič in dr. Sari van Poelje (s področja psihoterapije, edukacije/coachinga in organizacijske transakcijske analize), NLP learning coach, licencirana trenerka Umetnosti inoviranja in soustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja, licencirana SDI trenerka, licencirana vodja trajnostnega razvoja, Licencirana EMDR terapevtka in mentorica mladim psihologom. Je ustanoviteljica podjetja Talents Management Institute d.o.o.. v okviru katerega izvaja selekcijo in razvoj kadrov, psihometrična testiranja, vodstvene in teamske coachinge, treninge za vodje v organizacijah, psihološka svetovanja za razvoj vodstvenih kompetenc in za osebno rast.


KAKO VODIM TIM?
Nataša Tovornik

 • Se vam zdi, da ste včasih kot vodja nepotrebni?
 • Ne razumete, zakaj ljudje ne naredijo tistega, kar ste jim rekli?
 • Bi radi delegirali naloge, pa nimate komu?
 • Bi želeli, da se sodelavci vedejo drugače, a ne veste, kako to doseči?
 • Vam je večkrat žal, kako ste reagirali v stresnih situacijah?

V drugem delu seminarja bomo nagovorili vlogo vodje v posameznih razvojnih fazah tima. Razumeli boste, zakaj vas v določenem trenutku sodelavci ne sprejemajo in zakaj je tako pomembno, da ko stvari začnejo teči tekoče, ne zaspite na lovorikah. Ker je v današnjem času ključno, da imamo zavzete sodelavce, ki iščejo učinkovite reštive za poslovne probleme, bomo s pomočjo modela situacijskega vodenja in GROW coaching modela razvili pristop za pogovor s sodelavci, ki bo razvijal njihove kompetence, odgovornost in zavzetost.

Nataša Tovornik
je coach in trener, ki uživa, kadar lahko pomaga ljudem doseči spremembe v vodenju, dvigu osebni odličnosti in izboljšanju odnosov. Vodenje je njena strast. Verjame, da lahko vodimo druge, dosegamo zastavljene cilje in živimo v ravnovesju – ko postanemo voditelji svojih življenj. Navdih za svoje delo črpa iz petnajst let izkušenj na vodilnih položajih ter kot svetovalka uspešnim podjetjem in posameznikom v različnih panogah in državah. Svoje znanje širi tudi preko lastnih blogov in kot gostujoča avtorica na temo vodenja MQ revije Združenja Manager.
Je Strenghts Deployment Inventory (SDI©) moderator (1. in 2. stopnja), Možganom prijazen trener in ITOL član, NLP Mojster Praktik, certificirana za Spiral Dynamics Integral (Level 1). Je tudi certificirana INSIGHTS©KRO svetovalka ter preizkušena predavateljica. Pridobila pa je tudi mednarodni certifikat za izvajanje treningov za skupine po metodologiji People 1st.


KAKO VODIM ORGANIZACIJO?
Teja Breznik Alfirev

 • Večina poslovnih strategij se ne uresniči. Zakaj ne? V čem je trik?
 • Veste, na čem sloni sodobni način vodenja organizacij?
 • Katera ena sama kompetenca menedžmenta je predpogoj za uspeh organizacij?
 • Nezadovoljstvo na delovnem mestu, manipulacija, nezavzetost, aroganca, pohlep, korupcija, kaos, skrivanje informacij, obtoževanje drugih, ne prevzemanje odgovornosti, pasivnost, nadzor, hlepenje po moči in statusu … Verjamete, da so ti zaviralci uspeha »normalne« stvari, ali se da delati v drugačnih okoljih?
 • Kaj je namen tiste eksotične besede POSLANSTVO in kaj naj organizacije počnejo s tem?

Po eni strani se več kot 75 % zaposlenih ne počuti zavzetih in motiviranih pri delu ter posledično ne dajo najboljšega, kar bi lahko ponudili, po drugi strani vodilni po celem svetu uvrščajo pomanjkanje talentov in motivacije ljudi med svoje tri glavne izzive. Kako je mogoče, da delodajalci in delavci ne znajo rešiti tega paradoksa? Kaj so razlogi, da se snujejo strategije, ki jih nato večina ne zna uresničiti? Zakaj je tako težko oblikovati agilne in sodelovalne organizacije, za katere menedžment sam trdi, da so predpogoj za uspeh v sodobnem svetu? Kaj je potrebno delati drugače, da bodo spremembe trajne, in da bodo imele dejanski vpliv na razvoj in uspeh organizacij sodobnega časa.

Teja Breznik Alfirev
je svetovalka, specializirana za področje strateškega HR menedžment. Organizacijam pomaga pri postavitvi strategij ter njihovi izvedbi preko postavitve sistemov upravljanja delovne uspešnosti zaposlenih ter aktivnim upravljanjem kulturnih značilnosti organizacij. Izvaja storitve s področja strateškega HR menedžmenta in sistemov vodenja, usposabljanja in izobraževanja s področja HRM procesov in izvedbe coachingov za vodilni kader. Diplomirala je iz menedžmenta v turizmu ter nadaljevala študij iz splošnega menedžmenta, vendar realno vrednost svojega izobraževanja vidi iz področij transakcijske analize, zaključenega akreditiranega programa za coacha pri mednarodni coaching zvezi, pridobljenih licencah za moderiranje SDI delavnic in coachingov (stopnja 1 in 2) ter predvsem iz stalnega samoizobraževanja ter učenja iz izkušenj.
Njeno delo je bilo že večkrat opaženo, je prejemnica več strokovnih nagrad (npr. leta 2012 je bila HR managerka leta), predavateljica na strokovnih in poslovnih dogodkih ter avtorica številnih strokovnih člankov.

 

Cena za individualno udeležbo in za ogled celotnega paketa 4 predavanj je izjemno ugodna in znaša:
za člane GZS 88,00€ + DDV
za nečlane 118,00€ + DDV.


Cena za nakup predavanj kot darilo za zaposlene v vašem podjetju je odvisna od števila zakupljenih ogledov in članstva v GZS.

Prične se pri 34,00€ + DDV za od 2 do 10 zakupov ogledov do izjemnih 13,00€ + DDV za zakup od 51 do 100 ogledov za celoten paket 4 predavanj.

V kolikor podjetje ni član GZS, se cene za zakup predavanj zvišajo za 20%.

Pohitite in presenetite zaposlene ali sebe z izjemnim darilom!
Za več informacij in naročila nam lahko pišete na mail petja.orehek.jerman@gzs.si ali nas pokličete na T: 01 5898 480, M: 051 693 290

Fotogalerija