Arhiv: Gospodarska delegacija v Moldavijo, 6.-8.6.2012

V glavnem mestu Moldavije Kišinjevu (Chişinău) bo med 7. in 8. junijem letos 2. zasedanje Skupne komisije za trgovinsko in gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Moldavijo. Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve RS ob tej priložnosti organiziratatudi obisk slovenskih gospodarstvenikov v tej državi.

Arhiv: S Tajvanci o skupnih projektih

Slovenska IKT podjetja so se 14. in 15. maja 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije udeležila individualnih poslovnih pogovorov s tajvanskim Inštitutom za informacijsko industrijo.

Arhiv: Priložnosti za posel tudi v Moldaviji

Z željo, da bi predstavili možnosti za gospodarsko, trgovinsko in investicijsko sodelovanje z Moldavijo, sta Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Republike Moldavije v petek, 11. maja 2012, organizirala seminar o priložnostih za poslovanje s tem trgom.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanje s podjetji

Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanja s podjetji - sreda, 30. maj 2012, ob 9.00 v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Arhiv: Mednarodna konferenca o Evropski Uniji in Turčiji

Evropski center za voditeljstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira Mednarodno konferenco "Evropska Unija in Turčija; poslovno in politično voditeljstvo za skupno prihodnost", ki bo 7. in 8. junija 2012 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Arhiv: Delegacija v Nemčijo, 9.-11.10.2012

Gospodarska zbornica Slovenije v sklopu mreža Enterprise Europe Network letos prvič sodeluje kot partnerica Investitions- und Förderbank Niedersachsen – Nbank in soorganizatorka bilateralnih razgovorov s podjetji s področja avtomobilske industrije in sejma IZB (International Suppliers Fair),10. in 11. oktobra 2012 v Wolfsburgu.

Arhiv: RGZC vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja, v četrtek, 17. maja 2012

Regionalna gospodarska zbornica Celje v sodelovanju s Centrom za mednarodno sodelovanje pri GZS vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja.

Arhiv: Na Češkem še veliko možnosti za sodelovanje

Konec aprila 2012 se je na Češkem v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije mudila delegacija slovenskih gospodarstvenikov.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije

Vabljeni na PREDSTAVITEV GOSPODARSKEGA POTENCIALA INDIJE. Individualna srečanja s podjetji bodo 29. maja 2012 od 9. ure dalje v prostorih PGZ, Klub PAC, Lendavska 5a/IV v Murski Soboti.