Arhiv: Srečanje podjetij iz Avstrije, Italije, Hrvaške in Slovenije

Gospodarska zbornica Slovenije in Mestna občina Nova Gorica, vas v sodelovanju z zbornicami mreže New Alpe Adria, vabi na poslovno srečanje podjetij, ki bo 5. junija 2012 v Casinoju Perla v Novi Gorici.

Arhiv: O obnovljivih virih energije v Güssingu

V četrtek, 31. maja 2012, se je sedem predstavnikov slovenskih podjetij s področja obnovljivih virov energije udeležilo mednarodnega srečanja v Güssingu.

Arhiv: Okrogla miza o slovenski gospodarski diplomaciji

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani prireja v četrtek, 7. junija 2012, med 9.30 in 13.30 okroglo mizo v okviru projekta "Kako okrepiti gospodarsko diplomacijo Republike Slovenije".

Arhiv: Slovenija in Rusija za novo partnerstvo v globalni tekmi

Gospodarska zbornica Slovenije in podjetje Riko sta v sredo, 30. maja 2012, v Portorožu pripravili mednarodno konferenco »Slovenija in Rusija – novo partnerstvo v globalni tekmi« ter 3. srečanje poslovnih svetov Slovenije in Rusije. Odlično obiskan dogodek je v ospredje postavil iskanje sinergij za novo partnerstvo v globalni tekmi.

Arhiv: Konferenca Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani in Gospodarska zbornica Slovenije skupaj s socialnimi partnerji 19. junija 2012 pripravljata konferenco v okviru projekta »Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami – INODEL«. Konferenca bo med 9.30 in 14.00 v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Štipendiranje šolanja na področju Ayurvede v Indiji

Veleposlaništvo Indije v Ljubljani je posredovalo aktualni razpis za štipendije za šolanje na področju Ayurvede v Indiji.

Arhiv: Z mreženjem do številnih poslovnih povezav

Gospodarska zbornica Slovenije je v četrtek, 24. maja 2012, organizirala »Spomladansko GZS mreženje«, ki se ga je udeležilo preko 70 udeležencev iz petih različnih držav, različnih dejavnosti in ozadij.

Arhiv: Napotitev državljanov tretjih držav na delo v Avstrijo

Dodatna informacija glede napotitve državljanov tretjih držav na delo v Avstrijo

Arhiv: Kako uspešno poslovati z Japonsko

Društvo slovensko-japonskega prijateljstva, Japan-Slovenia Business Council, Yaskawa-Ristro Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, Ministrstvo za zunanje zadeve in Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Japonske v Sloveniji 6. junija 2012 vabijo na poslovni dogodek z naslovom KAKO USPEŠNO POSLOVATI Z JAPONSKO.