Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev

Novice


Arhiv: Razpis za podelitev Schwentnerjeve nagrade za leto 2014 za pomemben prispevek slovenskemu založništvu in knjigotrštvu

V skladu s pravilnikom za podelitev Schwentnerjevih nagrad, objavlja Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospodarski zbornici Slovenije,

RAZPIS

za podelitev Schwentnerjeve nagrade za leto 2014
za pomemben prispevek slovenskemu založništvu in knjigotrštvu

ZKZK podeljuje Schwentnerjevo nagrado kot priznanje za pomemben prispevek k razvoju založništva in knjigotrštva, za odličnost in preseganje povprečnosti, za dosežene poslovne uspehe, za inovativnost in kreativnost, za pedagoški prispevek in predajanje znanja ter dosledno upoštevanje visokih moralnih in etičnih standardov.

Nagrada bo podeljena na 30. slovenskem knjižnem sejmu.

Predlog za nagrado lahko poda fizična ali pravna oseba. Predlog mora biti pisno obrazložen ter utemeljen.

Pisne predloge pošljite do ponedeljka, 27. oktobra 2014 na naslov: GZS Zbornica ZKZK, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, z oznako »Schwentnerjeva nagrada 2014«.

Kandidate, ki ste jih že predlagali v preteklih dveh letih, pa niso prejeli nagrade, lahko predlagate ponovno tako, da samo potrdite nominacijo iz preteklih let.

Vse dodatne informacije v zvezi z razpisom so vam na voljo na tel. 01/5898 337, Zdravko Kafol. Pravilnik o podeljevanju nagrad in razpis sta objavljena na spletnih straneh ZKZK in Slovenskega njižnega sejma.

Ljubljana, 15.9.2014

Zdravko Kafol
Direktor ZKZK 
Bojan Švigelj
Direktor ZKZK

Besedilo razpisa je objavljeno tudi v pripetem dokumentu.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.