Zapri

Novice


Sprejeti interventni ukrepi za pomoč gospodarstvu za omilitev posledic, ki so jih povzročile poplave v avgustu 2023

Državni zbor je na seji 9. 8. 2023 sprejel Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o odpravi posledic naravnih nesreč (ZOPNN-F)

Arhiv: Konferenca o inovativnosti in krožnem gospodarstvu - ISPIM Innovation Conference 2023

Letos je praviloma junijska mednarodna večdnevna konferenca ISPIM Innovation Conference 2023 (Konferenca o inovacijah – ISPIM 2023) potekala od 4. do 7. junija v Ljubljani.

Arhiv: Spletno predavanje: Kako poslovati s Kitajsko?

Podjetja, ki vas zanima poslovanje s Kitajsko, ne zamudite zanimivega predavanja v organizaciji Slovensko-kitajskega poslovnega sveta!

Arhiv: Dan GZS Zbornice osrednjeslovenske regije, 12.3.2021

Dogodek namenjamo dvojnemu prazniku, rojstnemu dnevu GZS Zbornice osrednjeslovenske regije in 170 letnici Gospodarske zbornice Slovenije, predvsem pa srečanju in povezovanju članov GZS ZOR.

Arhiv: Obisk hrvaških podjetnic na razstavnem prostoru MREŽE MEMA

Obisk hrvaških podjetnic na razstavnem prostoru MREŽE MEMA in Skupnosti slovenskih podjetnic in B2B srečanja 13. 09. 2016. ob 10.00 uri.

Arhiv: Kitajska podjetja na MOS

Dobra priložnost za slovenska podjetja!

Arhiv: Kako z boljšo organizacijo dela do varnega in zdravega delovnega okolja

Poletje ponuja tudi nekaj več časa za razmislek o organizacijskih spremembah in uvedbi učinkovitejših metod vodenja. Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja si lahko odgovorite tudi z ogledom strokovnih prispevkov na portalu ZRNO ZDRAVJA .

Arhiv: Regijsko srečanje žensk v Kočevju

Arhiv: Davčne blagajne - brez stresa in panike!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in GEA College vas vabita na brezplačno delavnico, kjer boste izvedeli vse potrebno za čim lažjo uvedbo sistema v vaši prodajalni, salonu ali podjetju, pa zraven razrešili še marsikatero dilemo.

Arhiv: Dnevi za podjetne - od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji

Ob 10. obletnici delovanja državnega poslovnega portala e-VEM se bodo od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji odvijali dnevi za podjetne.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.