Novice


Arhiv: Poziv predsedniku Vlade RS, da razreši ministra Antona Peršaka

Združenje radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Medijski zbornici je letnem zboru članstva v sredo, 17. januarja 2018, soglasno sprejelo sklep za javni poziv predsedniku Vlade RS Miru Cerarju, da razreši ministra za kulturo Antona Peršaka.

Arhiv: Seja zbora Združenja radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije - poziv predsedniku Vlade

Seja zbora Združenja radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije - poziv predsedniku Vlade

Arhiv: Video reportaža z Dneva inovativnosti 2017

Vabimo k ogledu video reportaže z Dneva inovativnosti 2017, na katerem je GZS podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih.

Arhiv: 13. seja Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije: nova generalna direktorica GZS Sonja Šmuc

Na seji Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), ki je potekala 14. septembra 2017 v Celju, je bila za generalno direktorico s štiriletnim mandatom imenovana Sonja Šmuc.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v aprilu 2017

Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu aprilu, od seje UO GZS z ministrico za zdravje, podpisa pisma o nameri za sodelovanje in pomoč PKČG na področju digitalizacije in dogovora o sodelovanju med MKGP in GZS na področju spodbujanja in podpore internacionalizaciji, obiska poslovnih delegacij iz Rusije in Beograda do podelitve diplom slušateljem papirne šole.

Arhiv: Predstavitev kampanje »Pošlji mi pismo

Predstavitev kampanje »Pošlji mi pismo

Arhiv: Kampanja "Pošlji mi pismo"

V ponedeljek, 20. marca 2017 ob 11,00 uri organizirajo partnerji na projektu "Pošlji mi pismo" okroglo mizo, na kateri bomo s predstavniki nekaterih institucij opozorili na prednosti in tudi na pasti digitalizacije. Na slednje opozarja tudi kampanja „Pošlji mi pismo“, saj vsi potrošniki ne morejo ali nočejo sprejeti digitalizacije iz svojih osebnih razlogov, zmožnosti in prepričanj.

Arhiv: Utrinki s podelitve 49. Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Video reportaža s podelitve Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke v letu 2016.

Arhiv: Zbor članov Združenja radiodifuznih medijev

V petek, 27. januarja 2017 je sklican zbor članov Združenja radiodifuznih medijev. Srečanja se bo udeležil predsednik Državnega sveta Mitja Bervar, predsednik Komisije za kulturo, znanost, šolstvo in šport pri DS dr. Zoran Božič, minister za kulturo Anton Peršak s sodelavci ter v.d. direktorja AKOS Tanja Muha.

Arhiv: Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo

Ministrstvo za kulturo je objavilo Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo. Rok za oddajo pripomb je do 18. januarja 2017.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.