Novice


Arhiv: Združenje za radiodifuzijo uspešno izvedlo prvo konferenco

Združenje radiodifuznih medijev pri GZS Medijski zbornici je uspešno organiziralo prvo konferenco izdajateljev radijskih in televizijskih programov.

Arhiv: 1. Nacionalna konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

Dogodek, ki so ga organizirali Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za zunanje zadeve, je potekal 6. aprila 2018 na Brdu pri Kranju.

Arhiv: Dan radiodifuznih medijev 10. april 2018

Evropska unija vsako leto obeležuje dan radia in televizije, kar kaže na pomembnost obeh medijev v evropskem prostoru. O tem, kakšno vlogo imata oba medija v slovenskem prostoru, zlasti na lokalnem in regionalnem nivoju, o novostih, ki jih prinašajo nove tehnologije in drugih izzivih, ki jih čakata v prihodnosti pa bomo spregovorili na »Dnevu radiodifuznih medijev«, prvem tovrstnem srečanju, ki ga organizira Združenje radiodifuznih medijev pri GZS-Medijski zbornici.

Arhiv: Pojasnilo v zvezi z neresničnimi in zavajajočimi izjavami, ki so bile objavljene na POP TV

Združenje izdajateljev radijskih in televizijski programov pri GZS – Medijskih zbornici posreduje pojasnilo na neresnične in zavajajoče izjave o spremembi zakona o medijih, ki jih je 7. marca objavila družba POP TV v svoji oddaji 24 ur.

Arhiv: Delavnica KP grafične dejavnosti

Na delavnici, ki bo 4. aprila 2018 na GZS vam želimo predstaviti novo Kolektivno pogodbo grafične dejavnosti, ki je začela veljati 1. januarja 2018. Kolektivna pogodba je posodobljena in usklajena z veljavnim zakonom o delovnih razmerjih ter nadomešča prej veljavno iz leta 1998.

Arhiv: Srečanje predstavnikov Združenja radiodifuznih medijev pri GZS-MZ s predsednikom Vlade RS

Predsednik Vlade RS dr. Miro Cerar se je v sredo, 31. januarja sestal s predstavniki Združenja radiodifuznih medijev pri GZS-Medijski zbornic.

Arhiv: Pismo podpore Seviqc Brežice

Seviqc Brežice podpira predlog razrešitve ministra za kulturo Antona Peršaka.

Arhiv: Poziv predsedniku Vlade RS, da razreši ministra Antona Peršaka

Združenje radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Medijski zbornici je letnem zboru članstva v sredo, 17. januarja 2018, soglasno sprejelo sklep za javni poziv predsedniku Vlade RS Miru Cerarju, da razreši ministra za kulturo Antona Peršaka.

Arhiv: Seja zbora Združenja radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije - poziv predsedniku Vlade

Seja zbora Združenja radiodifuznih medijev pri Gospodarski zbornici Slovenije - poziv predsedniku Vlade

Arhiv: Video reportaža z Dneva inovativnosti 2017

Vabimo k ogledu video reportaže z Dneva inovativnosti 2017, na katerem je GZS podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.