Novice


Arhiv: 13. seja Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije: nova generalna direktorica GZS Sonja Šmuc

Na seji Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), ki je potekala 14. septembra 2017 v Celju, je bila za generalno direktorico s štiriletnim mandatom imenovana Sonja Šmuc.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v aprilu 2017

Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu aprilu, od seje UO GZS z ministrico za zdravje, podpisa pisma o nameri za sodelovanje in pomoč PKČG na področju digitalizacije in dogovora o sodelovanju med MKGP in GZS na področju spodbujanja in podpore internacionalizaciji, obiska poslovnih delegacij iz Rusije in Beograda do podelitve diplom slušateljem papirne šole.

Arhiv: Predstavitev kampanje »Pošlji mi pismo

Predstavitev kampanje »Pošlji mi pismo

Arhiv: Kampanja "Pošlji mi pismo"

V ponedeljek, 20. marca 2017 ob 11,00 uri organizirajo partnerji na projektu "Pošlji mi pismo" okroglo mizo, na kateri bomo s predstavniki nekaterih institucij opozorili na prednosti in tudi na pasti digitalizacije. Na slednje opozarja tudi kampanja „Pošlji mi pismo“, saj vsi potrošniki ne morejo ali nočejo sprejeti digitalizacije iz svojih osebnih razlogov, zmožnosti in prepričanj.

Arhiv: Utrinki s podelitve 49. Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Video reportaža s podelitve Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke v letu 2016.

Arhiv: Zbor članov Združenja radiodifuznih medijev

V petek, 27. januarja 2017 je sklican zbor članov Združenja radiodifuznih medijev. Srečanja se bo udeležil predsednik Državnega sveta Mitja Bervar, predsednik Komisije za kulturo, znanost, šolstvo in šport pri DS dr. Zoran Božič, minister za kulturo Anton Peršak s sodelavci ter v.d. direktorja AKOS Tanja Muha.

Arhiv: Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo

Ministrstvo za kulturo je objavilo Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo. Rok za oddajo pripomb je do 18. januarja 2017.

Arhiv: Razpis Slovenskega podjetnškega sklada

Slovenski podjetniški sklad je v UL št.84/23.12.2016 objavil razpis za mikrokredite za MSP na problemskih območjih RS

Arhiv: Aneks št. 12 k TP KP časopisnoinformativne, zalošniške in knjigotrške dejavnosti

V UL št. 83 z dne 23. 12. 2016 je bil objavljen Aneks št. 12 k Tarifni prilogi Kolektivne pogodbe časopisnoinformativne, založniške in knjigotrške dejavnosti.

Arhiv: Zdravi na kvadrat

Aktivnosti v okviru projekta zdravi na kvadrat

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.