Novice


Arhiv: Javni poziv strokovni, zainteresirani in drugim javnostim za predložitev predlogov sprememb Zakona o avtorski in sorodnih pravicah

Strokovno, zainteresirano in drugo javnost vabimo, da predloži predloge sprememb zakona z obrazložitvami ter jim priloži mednarodne primerjave, s katerimi morebiti razpolagajo. Predloge predložite do 15. decembra 2015.

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN GIBANJA ZA PODJETJA V SEVNICI

Spodbudite svoje zaposlene, da se ob svetovnem dnevu hoje udeležijo aktivnosti za zdravje

Arhiv: ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH

ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH, ki bo 14.10.2015 od 9.00 do 15.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A - 1. nadstropje

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN GIBANJA ZA PODJETJA V CELJU

Vabimo vas, da se v okviru projekta Zdravi na kvadrat udeležite regijskega dneva zdravja in gibanja za podjetja, kjer bodo potekale različne aktivnosti za izboljšanje življenjskega sloga vaših zaposlenih.

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN ŠPORTA ZA PODJETJA V MARIBORU

Vabimo vas, da se v okviru projekta Zdravi na kvadrat udeležite regijskega dneva zdravja in športa za podjetja, kjer bodo potekale različne aktivnosti za izboljšanje življenjskega sloga vaših zaposlenih.

Arhiv: Predlog Zakona o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic (ZKUASP)

Osnutek predloga Zakona o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic - v javni obravnavi do 30.9.2015 .

Arhiv: Z A K O N O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O AVTORSKI IN SORODNIH PRAVICAH (ZASP-G)

Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP-G), ki ga je sprejel Državni zbor Republike Slovenije na seji dne 15. julija 2015.

Arhiv: Posvet o Direktivi 2010/13/EU

Evropska komisija je 6. julija objavila povabilo na javni posvet o Direktivi 2010/13/EU o avdiovizualnih medijskih storitvah.

Arhiv: Izjava za javnost

Člani Združenja radiodifuznih medijev pri GZS Medijski zbornici so na današnjem srečanju pregledali nov predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zmed. Irma Butina Direktorica

Arhiv: Nov osnutek Zakona o medijih

Ministrstvo za kulturo objavlja nov osnutek ZMed.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.