Novice


Novosti na področju okoljske zakonodaje

Na Centru za ravnanje z odpadki Zasavje (CEROZ), je 13. 6. 2024 potekala razširjena seja Sekcije za okolje in energijo pri Zasavski gospodarski zbornici.

Odprti javni razpisi

Informacije o novih javnih razpisih in razpisih, ki so še vedno aktualni.

Sandi Grčar prejel priznanje za življenjsko delo Zbornice komunalnega gospodarstva

Zbornica komunalnega gospodarstva je na svojem 38. srečanju Komunaliade, ki je potekala 7. in 8. junija v Krškem podelila priznanja in nagrade. Med letošnjimi nagrajenci je bil tudi Sandi Grčar, direktor Javnega podjetja Komunala Zagorje.

Podeljena priznanja najboljšim inovatorjem Zasavja za leto 2024

Vabimo vas k ogledu fotoreportaže iz svečane podelitve priznanj inovacijam Zasavja za leto 2024.

Arhiv: Vabilo na Informativni dan za predstavitev Javnega razpisa za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko - Šaleški premogovni regiji

Center za pravični prehod Zasavja v sodelovanju z MGTŠ - Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in Spirit Slovenija - Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije vabi na Informativni dan.

Javni razpis za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v RS 2024

Javna agencija SPIRIT je objavila razpis, katerega namen je spodbuditi gospodarske družbe k trajnostno naravnanim investicijam z vlaganji v naprednejšo tehnologijo in avtomatizacijo poslovnih procesov, ki bodo prispevale k dekarbonizaciji ter zelenem in digitalnem prehodu ter dolgoročno omogočile večjo produktivnost gospodarskih družb, boljše okrevanje, odpornost, rast in konkurenčnost gospodarstva. Rok za prijavo 26.8. 2024.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.