Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Projekt NAPREJ - Novice december 2018

Projekt NAPREJ- aktualne novice za mesec december 2018.

Arhiv: Porojekt NAPREJ - Novice november 2018

Arhiv: Brezplačna delavnica: Prepričljive predstavitve; Zagorje ob Savi, 14.11. 2018

GZS Območna zbornica Zasavje in Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja, vabita na zanimivo brezplačno delavnico v izvedbi dr. Nada Zupan, kjer boste seznanjeni, kako nastopiti in predstaviti idejo, da vam bodo ljudje prisluhnili, vas slišali in upoštevali. Namen delavnice je spoznati, kako pripraviti in predstaviti prepričljive predstavitve, ki jih danes zaposleni praktično dnevno uporabljamo pri svojem delu, tako v lastnih podjetjih, kot tudi s kupci in poslovnimi partnerji.

Arhiv: Posvet z delodajalci; Zagorje ob Savi, 8.11. 2018

GZS Območna zbornica Zasavje in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje ob Evropskem dnevu delodajalcev organizirata posvet z delodajalci, ki bo namenjen seznanitvi s stanjem na trgu dela in spodbudami za delodajalci. Udeleženci pa bodo seznanjeni tudi s programi usposabljanja in izobraževanja za brezposelne in za zaposlene, ki izvajajo druge inštitucije, še posebej bodo predstavljeni programi in projekti pri katerih sodeluje GZS.

Arhiv: Anketa v povezavi z razpisom GZS inovacije

Vabimo vse inovatorke in inovatorje, da izpolnijo anketo, ki nam bo v pomoč pri optimizaciji postopka prijave GZS inovacij.

Arhiv: Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (NAPREJ)

Konzorcij Štajerske gospodarske zbornice in Gospodarske zbornice Slovenije sodeluje v projektu "NAPREJ"

Arhiv: Delavnici na GZS OZ Zasavje: Odgovornosti delavcev v delovnem razmerju in HRM kot partner za dostojno delo; Zagorje ob Savi, 11.9. 2018

Vabljeni na dve brezplačni delavnici, ki ju OZ Zasavje organizira v sodelovanju z Združenjem delodajalcev Slovenije. Na delavnicah boste seznanjeni o pomembnosti upravljanja s človeškimi viri, druga delavnica pa bo namenjena odgovornostim in obveznostim delavcev v delovnem razmerju po določbah ZDR.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.