Novice


Arhiv: Analitika GZS: Kratka spletna anketa Gospodarska pričakovanja 2024 – vabljeni k sodelovanju

Hvala vnaprej za vašo pripravljenost in vaš čas, namenjen izpolnjevanju kratke spletne ankete Gospodarska pričakovanja 2024.

Arhiv: Postanite usposobljeni Projektni manager pravičnega prehoda

Zasavska gospodarska zbornica vsa zainteresirana podjetja in obrtnike vljudno vabi na usposabljanje, ki ga pripravljamo v sodelovanju s Centrom za pravični prehod Zasavja.

Arhiv: STEKLARNA HRASTNIK JE IZVOZNIK LETA 2023

Časnik Finance je skupaj s strokovno komisijo že deveto leto zapored izbirala najboljše izvozno podjetje v Sloveniji.

Arhiv: Dan inovativnosti 2023 - Zasavje prejelo zlato, dve srebrni in bronasto priznanje

Brdo pri Kranju, 19. september 2023 – V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) danes že enaindvajsetič podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in drugih organizacijah. Podeljenih je bilo 10 zlatih, 22 srebrnih, 11 bronastih priznanj, 2 posebni priznanji za inovacijski izziv ter 1 priznanje za prebojno invencijo.

IZJEMNA DOSEŽKA STEKLARNE HRASTNIK IN DEWESOFT

Zasavska gospodarska zbornica iskreno čestita Steklarni Hrastnik in podjetju Dewesoft, od koder prihajata dve odlični novici.

Arhiv: Vabilo VDC: okrogla miza VKLJUČUJOČE DELO ZA VSE, 14. 9. 2023

V četrtek, 14. 9. 2023 ob 13. uri bo v VDC ZASAVJE (Cesta 9.avgusta 59c, 1410 Zagorje ob Savi) potekala okrogla miza - VKLJUČUJOČE DELO ZA VSE - kako vključiti čim več (zasavskih) odraslih oseb z intelektualno oviro (uporabnikov VDC) v vsaj občasno delo v različne zasavske organizacije, podjetja. Nekaj članov Zasavske gospodarske zbornice bo predstavilo izkušnje z občasno delovno aktivnostjo oseb z intelektualno oviranostjo.

Arhiv: Obvestilo: Štipenditorji morajo skladu poročati o podeljenih štipendijah za šolsko oziroma študijsko leto 2022/2023

Javni štipendiski, razvojni , invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije obvešča, da morajo vsi štipenditorji v Sloveniji, ki podeljujejo štipendije po drugih predpisih in ne po Zakonu o štipendiranju, skladu vsako leto redno poročati o vseh štipendijah, ki jih izplačujejo. To lahko storijo od 1. 9. 2023. Zakonski rok za poročanje za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024 pa je najkasneje do 31. decembra 2023.

Arhiv: Eko sklad namenja 6 milijonov evrov za naložbe

Arhiv: Anketa o zelenem prehodu v industriji

Z anketo, h kateri vas vljudno vabimo, želimo pridobiti vpogled v že izvedeno transformacijo v podjetjih oziroma s projekti, ki jih izvajate, ter vaše načrte v zvezi z zelenim prehodom. S pomočjo vaših odgovorov bomo lahko bolj prepričljivo in argumentirano zastopali interese gospodarstva v odnosu do pristojnih ministrstev, institucij in organov.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.