Varstvo okolja

Novice


Arhiv: Vabilo na ustvarjalno delavnico o okoljskem oblikovanju embalaže

Spoštovani,
 
vabimo vas na delavnico z g. Andreom Busatom in njegovim sodelavcem iz Šole Italijanskega Dizajna, iz Padove, ki bo potekala v sredo, 1 oktobra, s pričetkom ob 9:00, v dvorani E - v medetaži IV/V GZS, Dimičeva 13. 1504 Ljubljana. G. Andrea Busato je nastopil na naši konferenci o oblikovanju embalaže, ki je potekala 13. 12  2013, video posnetek dogodek boste našli na spodnjem delu spletne strani: /skupne_naloge/varstvo_okolja/63464.
 
Delavnica je namenjena spodbujanju timskega dela vseh, ki se v podjetju srečujejo z embalažo in je primerna tako za živilske tehnologe, embalažne tehnologe, odgovorne za promocijo in marketing v podjetju, razvojne tehnologe, okoljske strokovnjake, kot seveda tudi oblikovalce.
 
Predviden potek delavnice:
 
9:00 Pričetek delavnice
 
Predstavitev design brief-a, oblikovalskega spisa - komunikacija ( o funkciji izdelka, estetiki, marketingu, ekonomičnosti, varnosti, ergonomiji, okolju...) med proizvajalcem  in oblikovalcem
10:30 Odmor za kavo
10:45 Predstavitev metode "viharjenja možganov" z oblikovalskim platnom - design canvas
12:00 Odmor za kosilo
12:45 Delo v dveh skupinah za zbiranje idej za embalažo za ricotto in predstavitev idej
14:30 Odmor za kavo
14:45 Nadaljevanje dela v skupinah in zaključki delavnice
 
Delavnice bo predvidoma zaključena okoli 16:00 ure.
 
Kotizacije ni. Delavnica je interaktivna in bo potekala v angleškem jeziku
 
Število udeležencev je omejeno na 20 oseb (dve skupini po 10 oseb). Prednost pri sodelovanju na delavnici bodo imela podjetja, ki z nami sodelujejo v projektu imageen. 
  
Predhodna prijava je obvezna. Vljudno prosimo, da se prijavite preko e-prijavnice na dnu te spletne strani, v pričakovanju vaših prijav, vas lepo pozdravljamo!
 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.