Varstvo okolja

Novice


Arhiv: Z ENERGIJO DO ČISTEJŠEGA ZRAKA

Ob svetovnem dnevu varstva okolja na GZS vsako leto organiziramo okoljsko konferenco.

Vabljeni na Okoljski dan gospodarstva

Z ENERGIJO DO ČISTEJŠEGA ZRAKA,

ki bo v torek, 5. junija 2012, ob 9.30 uri
na Gospodarski zbornici Slovenije,
dvorana A, I. nadstropje, Dimičeva 13, Ljubjana.

Osrednja tema letošnje konference bo onesnaženost zraka z delci PM10 , kar je eden največjih okoljskih problemov v Sloveniji. V določenih okoljih (Zasavje, Celje, Maribor...) so v pripravi dodatni programi za izboljšanje kakovosti zunanjega zraka. Kakšno je stanje, kako onesnaženost zraka, še zlasti z delci PM10 vpliva na zdravje ljudi, kateri so viri emisij, kakšne ukrepe izvaja industrija, kako pomembno je zmanjšanje emisij iz kurilnih naprav in drugih virov ter kako lahko k temu prispeva tudi energetska učinkovitost stavb in naprav? 

PROGRAM

Srečanje je namenjeno izmenjavi izkušenj in povezovanju gospodarstva, še zlasti industrijskim virom onesnaževanja, upravljavcem kurilnih naprav...,osebam, ki se ukvarjajo z nepremičninami in drugim, katerih skupni cilj je zmanjšanje onesnaženosti zraka.

Program smo letos dopolnili še s kratkimi razvedrilnimi in praktičnimi vsebinami. Tako bomo za uvod v konferenco z okušanjem čokolade prebudili vse naše čute, česar se bodo razveselili predvsem sladkosnedni. Na konferenci pa bomo tudi osvežili naše znanje oživljanja ter se naučili pravilnega dihanja.

Udeležba je za člane GZS brezplačna, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 50 EUR + ddv. Število udeležencev je omejeno. Na osnovi vaše prijave vas bomo obvestili o načinu plačila. Število udeležencev je omejeno.

Obvezna je elektronska PRIJAVA.

Vljudno vabljeni!
 

 

Na GZS Facebook strani poteka nagradna igra. Klikni Všeč mi je in zadeni USB pripomoček ECO gumb. 

 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.