Varstvo okolja

Novice


Arhiv: Anketa o zelenem prehodu v industriji

Vabilo k anketi glede zelenega prehoda v podjetjih

Kljub izzivom, s katerimi nas v zadnjih tednih sooča narava, se moramo na GZS ukvarjati tudi s strateškimi vprašanji, ki so pomembna za razvoj in nasploh prihodnost slovenskega gospodarstva. Tak primer je zeleni prehod v nizkoogljično oziroma brezogljično delovanje na vseh segmentih našega življenja in dela. V gospodarstvu ta proces poteka v obliki manjših in večjih projektov predvsem na področju zamenjave surovin, energentov ter tehnologij, z opuščanjem fosilnih goriv in s povečevanjem energetske učinkovitosti, uvajanjem principov krožnega gospodarjenja, elektrifikacijo proizvodnih procesov in podobno.

Z anketo, h kateri vas vljudno vabimo, želimo pridobiti vpogled v že izvedeno transformacijo v podjetjih oziroma s projekti, ki jih izvajate, ter vaše načrte v zvezi z zelenim prehodom. S pomočjo vaših odgovorov bomo lahko bolj prepričljivo in argumentirano zastopali interese gospodarstva v odnosu do pristojnih ministrstev, institucij in organov.

Anketa NI anonimna, zato vas uvodoma prosimo za vnos matične številke podjetja. Zagotavljamo vam, da odgovori posameznega subjekta ne bodo izpostavljeni, temveč le del sumarnih rezultatov. Če vas rezultati ankete zanimajo, nam ob koncu ankete zapišite kontakte in o njih boste obveščeni.

 Povezava na anketo: http://gzs.1ka.si/a/610c074a

Rok za oddajo ankete je torek, 5. 9. 23.

Hvala za sodelovanje.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.