Varstvo okolja

Novice


Arhiv: 28.5.: Delujete na področju zelenih tehnologij in želite širiti poslovanje na trgih Japonske in Južne Koreje?

GZS je pristopila k novemu projektu EU Business Hub Japan and the Republic of Korea, ki poteka pod okriljem EUROCHAMBRES-a in je namenjen malim in srednjim podjetjem (MSP) pa tudi start-upom, ki želijo širiti svoje poslovanje na trgih Japonske in Južne Koreje.

Program Poslovno vozlišče EU – Japonska in Republika Koreja financira EU in je namenjen malim in srednjim podjetjem (MSP), ki delujejo na področju zelene, digitalne in zdravstvene industrije ali storitev. Cilj programa je krepitev izvoznih in naložbenih dejavnosti evropskih MSP podjetij ter spodbujanje odpornejših, trajnostnih in tehnološko naprednejših vrednostnih verig med EU ter Japonsko in Južno Korejo.

V okviru programa bodo v naslednjih štirih letih (2024-2027) organizirani obiski specializiranih poslovnih  delegacij (po 10 v vsaki državi) v katerih bo 50 izbranim inovativnim podjetjem, ki bodo zadostila izbranim kriterijem, omogočene priprave in obsežno poslovno svetovanje pred samim obiskom v tujini.

Vabimo podjetja, ki jih zanima sodelovanje in udeležba v okviru programa, da se udeležijo spletne predstavitve v torek 28. maja ob 10.00 uri. 

Program in prijava na dogodek se nahajata tukaj. Rok za prijavo do 27. maja do 12.00 ure.

Več informacij: marko.jare@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.