Zbornica osrednjeslovenske regije

Novice


Arhiv: Objava razpisa za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam na območju GZS Zbornice osrednjeslovenske regije za leto 2016

Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter s SPIRIT, Javno agencijo, nadaljuje s projektom Podelitve priznanj in diplom inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Arhiv: Sekcija za upravljanje in razvoj v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (SURKUS)

Na ustanovnem zboru Sekcije za upravljanje in razvoj v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (SURKUS) 22.3.2016 so predstavniki podjetij, organizacij in posamezniki s področja upravljanja in razvoja kulturnih in ustvarjalnih sektorjev podpisali MEMORANDUM O USTANOVITVI SEKCIJE. Ta deluje pod okriljem GZS - Zbornice osrednjeslovenske regije – Ljubljana, njeno delovanje pa je natančneje določeno v Pravilniku sekcije.

Arhiv: Ustanovni občni zbor Sekcije za upravljanje in razvoj kulturnih in kreativnih industrij SURKI

Ustanovni občni zbor Sekcije za upravljanje in razvoj kulturnih in kreativnih industrij SURKI bo 22.marca 2016 ob 13.30 uri v Poslovni oazi GZS, Dimičeva 13, 7. nadstropje.

Arhiv: Sejem Informativa

Arhiv: Regijsko srečanje žensk v Zagorju

Arhiv: Regijsko srečanje žensk v Črnomlju

Če sodite med aktivne, prepričane vase, zavzete za prihodnost, odgovorne do narave, zaljubljene v srečo, ste zveste prijateljice in lojalne partnerice, se nam pridružite na srečanju žensk Bele krajine, ki bo v torek, 12. januarja 2016 ob 13.uri v prostorih Muzeja Črnomelj- Ulica Mirana Jarca 3.

Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.