Novice


Arhiv: Feaco Annual Conference, Bruselj, 6. oktober 2016

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 22

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 22

Plavanje je po zadnjih raziskavah najbolj zdrav in priljubljen šport na svetu. Vse več ljudi izbere ta šport za svojo obliko vsakodnevnega gibanja, s katerim poskrbijo za dobro počutje, telesno kondicijo in sprostitev. Ponujamo nekaj nasvetov za izboljšanje tehnike plavanja.

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

Ko omenjamo zdravo življenje, večinoma najprej pomislimo na zdravo hrano, predvsem ekološka, čim bolj naravna in neobdelana živila … Se zavedamo dejstva, da je tkanina, v katero se vsakodnevno (in nočno) ovijamo, močan dejavnik našega zdravja? Iz kakšnih materialov so narejena vaša oblačila, kako se v njih počutite, jih radi nosite?

Arhiv: Prejemniki pokalov 2. natečaja Mavrični pokal zdravja

Arhiv: Prejemniki pokalov 2. natečaja Mavrični pokal zdravja

2. podelitev mavričnih pokalov zdravja je potekala 13. junija v Ljubljani. Pokal sta prejeli dve podjetji, od katerih je najbolje ocenjeno podjetje prejelo tudi prehodni Mavrični pokal zdravja. Iz širokega nabora aktivnosti, skrbi za izboljšanje delovnih pogojev in zdravstvene preventive pri vseh izstopa osredotočena skrb za zaposlene – osredotočenost na ureditev zdravju prijaznega delovnega mesta in osveščanje zaposlenih o pomenu skrbi za zdravje.