Novice


Arhiv: Ne spreglejte: podaljšujemo rok za prijave na 1. natečaj Mavrični pokal zdravja za podjetja iz storitvenih dejavnosti

Arhiv: Ne spreglejte: podaljšujemo rok za prijave na 1. natečaj Mavrični pokal zdravja za podjetja iz storitvenih dejavnosti

Podjetja, v katerih že potekajo aktivnosti in dogodki za boljše počutje in zdravje zaposlenih in ki beležijo pozitivne učinke aktivne skrbi za zdravje zaposlenih obveščamo, da smo podaljšali rok za prijavo na 1. natečaj Mavrični pokal zdravja do vključno 13. februarja 2016. Vabljeni k prijavi!

Arhiv: 1. natečaj Mavrični pokal zdravja

Arhiv: 1. natečaj Mavrični pokal zdravja

Namen natečaja je ozaveščanje vodstev in zaposlenih v podjetjih o pomenu in pozitivnih rezultatih skrbi za zdravje ljudi tudi na delovnem mestu ter spodbujanje izmenjave dobrih praks med podjetji v storitvenih dejavnostih.

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 9

Zeliščarstvo - uporaba rastlin in njihovih izvlečkov za zdravljenje ali lajšanje tegob je bilo od nekdaj cenjeno delo, znanje o zeliščih pa dragocenost, ki se je prenašala iz roda v rod. Tokratni izziv bo še bolj kot doslej usmerjen od vas - k vam. Bodite pozorni na vašo intuitivno izbiro, predvsem pa prisluhnite svojemu telesu in mislim.

Arhiv: V ZPSD začeli z izvedbo projekta »Na mavrici zdravja«

Projekt »Na mavrici zdravja«, September 2015. V Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti nadaljujemo delo na področju promocije zdravja z namenom spodbuditi in pomagati podjetjem, da se lotijo ali pa nadaljujejo že začete aktivnosti. Tokrat sodelujemo z Zbornico računovodskih servisov v projektu »Na mavrici zdravja«, ki se je začel izvajati prav pred dnevi z izdajo prve številke e-biltena Zdravi izzivi.

Arhiv: Projekt »Pogovor s svetovalcem«