Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: OSI za centralno upravljanje e-identitet in naprednega e-podpisa na daljavo

Podjetje OSI d.o.o. za čas epidemije ponuja brezplačno uporabo storitve Rekono, ki zajema centralno upravljanje uporabnikove e-identitete in oddaljenega naprednega e-podpisa dokumentov v digitalni obliki. Z uporabo storitev Rekono bo vaše poslovanje tudi v pogojih »socialne distance« potekalo nemoteno, varno in učinkovito, za vas in vaše stranke, ne glede na prostor in čas. Za uporabo storitve Rekono potrebujete le s spletom povezano komunikacijsko napravo (npr. pametni telefon) in delo boste lahko nadaljevali tam, kjer ste morda mislili, da vam ga bo koronavirus onemogočil.
  

Rešitev Rekono že tako postaja nepogrešljiva digitalna storitev našega vsakdana. Še toliko bolj pa je tovrstna rešitev nepogrešljiva takrat, ko nas čez noč preseneti situacija, kot jo je povzročila trenutna epidemija.

V podjetju OSI d.o.o. smo združili moči s partnerskim podjetjem Rekono d.o.o. ter oblikovali rešitev, ki vam omogoča, da
 opolnomočite svoje poslovanje z digitalnimi rešitvami, ki zagotavljajo neprekinjeno poslovanje v največji možni meri, ob vsakem trenutku.

Ponujamo vam rešitev
Rekono.ID, ki zajema centralno upravljanje e-identitet ,ter rešitev naprednega e-podpisa na daljavo Rekono.Sign.

Rešitvi podjetjem in posameznikom omogočata, da lahko 
od kjerkoli in kadarkoli varno digitalno poslujejo ter nemoteno opravljajo svoje aktivnosti.

Predstavlja 
varno identifikacijo na daljavo ter na ta način omogoča celovito poslovanje in izvajanje aktivnosti na zaupanja vreden in povsem varen način brez fizične prisotnosti.  

Na voljo je tudi 
videoidentifikacija, ki omogoča, da lahko posle sklepate nemoteno in povsem varno.

Prav tako se vam ni treba bati, da vas bo po vrnitvi v pisarno čakal kup dokumentacije za podpis, saj lahko 
dokumente podpišete z rešitvijo naprednega e-podpisa Rekono.Sign.

Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in delo lahko nadaljujete tam, kjer ga je koronavirus zaustavil.
 
Za čas epidemije virusa vam rešitev Rekono.ID in Rekono.Sign ponujamo v brezplačno uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da nas kontaktirate na info@osi.si ali na 040 658 606. Rešitev je uporabniku prijazna, tako boste lahko že v naslednjem trenutku začeli koristiti ugodnost. Več na www.rekono.si.




 

Fotogalerija