Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Podeljene nagrade NETKO 2022

V  letu, ko Register.si praznuje 30 let je Netko 2022 ponovno izbral najboljše med najboljšimi na domeni .si!  Nagrade so podelili v osmih kategorijah, obenem pa dodelili še dve posebni nagradi, in sicer nagrado za »naj projekt« je prejela spletna stran kinoteka.si, ki so jo za Slovensko kinoteko zasnovali v agenciji Kofein dizajn. Naziva »naj oglaševalec« in »naj digitalec« je pridobila agencija ENKI.

On-line podelitev Nagrad Netko, ki jih podeljuje Register.si skupaj z Združenjem za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, je moderator, Miha Šalehar, prežarčil desetim nagrajencem!

Da so nagrade šle v prave roke, si lahko pogledate na posnetku nagrad Netko 2022 tukaj>>

Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si.  Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«.

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti ter inovativnosti spletnih rešitev.  Netko tako ponuja edinstveno priložnost, da združimo pod isto streho najboljše domače projekte. Da povežemo ustvarjalne ljudi. Da se zahvalimo vsem, ki zaupajo domeni .SI.

 

Več o zmagovalcih tukaj>>

 

Fotogalerija