Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Vabilo na letno srečanje članov sekcije ZITex

Spoštovani,

Z letošnjim letom zaključujemo deseto leto delovanja izvozno prebojne sekcije ZITex. V tem obdobju smo ZITex uspeli uveljaviti tako doma kot v tujini. Rezultati iz tega obdobja so zagotovilo, da smo na pravi poti, zato jih želimo predstaviti tudi vam. Temeljna naloga ZITEX je podpora, promocija in spodbujanje podjetij za izvoz. Zavedamo se, da ne obstaja unikatna rešitev, temveč mora ZITEX ponuditi več rešitev, člani pa izberejo tiste, ki jim najbolj ustrezajo. Pred nami so izzivi, kako narediti ZITex še boljši in posledično olajšati prodor naših IKT podjetij na tuje trge. Zato vam želimo predstaviti prenovljeno strategijo delovanja ZITEX ter se pogovoriti o planiranih aktivnostih za podporo izvoza naših članov.

Vabimo vas na letno srečanje članov izvozno prebojne sekcije IKT podjetij – ZITex, ki bo 12. junija 2018 ob 14.00 v dvorani C na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

s predlaganim dnevnim redom:

  1. Pozdravni nagovor, g. Samo Hribar Milič , vodja projektov pri GZS
  2. Pozdravni nagovori gostov
  3. Poročilo o delovanju ZITEX v zadnjih 4 letih
  4. Volitve novega vodstva ZITEX
  5. Program dela ZITEX za tekoče leto
  6. Častni gost: dr. Mark Pleško, predstavitev zgodbe o uspehu
  7. Razno

Prosim Vas, da se srečanja udeležite. Svojo prisotnost prosim potrdite na naslov zitex@gzs.si. Srečanje bo trajalo približno dve uri.

S spoštovanjem,

Tone Britovšek,
Predsednik ZITex

Fotogalerija