Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


Nagrade Netko za najboljše .si strani

Menite, da imate v rokah ustvarjalen projekt, ki je znal izrabiti vse priložnosti, ki mu jih ponuja digitalno okolje? Ponujate inovativne rešitve ali visoko tehnološko uporabo digitalnih orodij? Ali vaša ideja predstavlja dodano vrednost na slovenskem spletišču in jo želite predstaviti kot primer dobre prakse?

Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije  in Register.si nagrajujeta najboljše digitalne projekte, ki so bili izdelani ali prenovljeni na spletnih straneh pod domeno .si, med 1.januarjem 2018 in 28.februarjem 2019.

Prijavitelji lahko na tekmovanje Netko 2019 prijavijo svoje digitalne projekte v največ tri kategorije od ponujenih devetih. Kategorije so: Družbena odgovornost, znanost in izobraževanje, spletna trgovina, turizem in prosti čas, produkt ali storitev, blogger, vlogger in podcast, otroci, podjetje ali startup ter NVO in javne organizacije. Podeljeni pa bosta tudi dve posebni nagradi žirije: NETKO izvajalec 2019 in NETKO digitalni projekt 2019, ki je prinesel največji doprinos/napredek med spletnimi projekti.

Vabljeni, da prijavite svoj projekt in pridobite Netko priznanje slovenske spletne odličnosti!

Vsi zainteresirani se lahko prijavite tukaj do 28.februara 2019.

Več o dogodku, tekmovanju  in nagradah pa si lahko ogledate tukaj.

 

Zaključna prireditev Netko 2019 s podelitvijo nagrad bo potekala 4. aprila 2019 v prostorih GZS.

Fotogalerija