Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Konferenca: Skupaj do odličnosti 2019

Odličnosti danes ne merimo več le s tradicionalnimi metrikami dobička in donosnosti, temveč s števcem hitrosti: Se naša organizacija spreminja enako hitro, hitreje ali počasneje od drugih? Se v naši organizaciji spreminja ne le znanje in tehnologija, ampak ali se vzporedno spreminjamo tudi ljudje? Ali smo specialisti svojega področja in hkrati tudi 'generalisti' – takšni, ki imamo širok pogled navzven; takšni, ki prevzamemo pobudo in prispevamo k napredku. Ker je širina znanja predpogoj odličnosti!

Vabljeni na konferenco SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2019, ki bo 19. in 20. marca 2019 v Ljubljani, kjer bodo v družbi vrhunskih strokovnjakov, odličnih mednarodno priznanih predavateljev udeležence opremili z multidisciplinarnimi ter najbolj aktualnimi vsebinami s področja upravljanja storitev IT in projektnega managementa.

Konferenca je namenjena vsem, ki se kakorkoli ukvarjajo z vodenjem, koordinacijo, organizacijo razvoja rešitev ali projektov, vpeljavo novosti v poslovanje, ter za vse, ki se zavedajo vpliva novosti na poslovne strategije.

 

Osrednje konferenčne teme (19. marca):

  • Digitalna transformacija v akciji: Kako digitalizacija spreminja način sodelovanja?

  • Virtual Power Teams: Sodelovanje v novo nastajajočem svetu

  • Projektna pisarna: Upravljanje projektov v novo nastajajočem svetu

  • Premierno: ITIL 4 – Novi ITIL za novi IT svet

 

Po konferenčne delavnice za poglobljeno znanje (20. marca):

Projektni management:

  • Prepričati finančnega direktorja za projektno pisarno: otipljiva poslovna vrednost

  • Iz oči v oči v virtualnem svetu

IT Service Management:

  •  Nepozabne metrike

     

Konferenco organizira Združenje za ravnanje s storitvami IT Slovenija v sodelovanju z Združenjem za informatiko in telekomunikacije pri GZS z IKT horizontalno mrežo, SRIP PMIS ter  itSMF Slovenija in PMI Slovenija. 

Izkoristite promocijsko kodo za člane ZIT in IKT-HM ZIT-SDO19 in se prijavite tukaj

 

Za člane imamo na voljo tudi nekaj brezplačnih vstopnic za konferenčni dan.
Ker je število brezplačnih vstopnic omejeno, bomo le te podarili tistim, ki se bodo prvi javili na e- naslov: marusa.boh@gzs.si

 

 

 

Več o konferenci si preberite tukaj.

Fotogalerija