Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: DAN SLOVENSKE INDUSTRIJE V CERN

Javna agencija SPIRIT Slovenija, GZS in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport organizirajo »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN« v Ženevi. Dogodek bo potekal  9. in 10. oktobra 2019.


Poleg tega, da CERN sodi med najbolj elitne znanstvene institucije na svetu, katere glavni namen je zagotavljanje raziskovalne infrastrukture – pospeševalnikov protonov, antiprotonov, težkih ionov, elektronov in pozitronov, je lahko pomemben poslovni in razvojni partner slovenskemu gospodarstvu, ki nudi vrsto poslovnih priložnosti.

S pridruženim članstvom Republike Slovenije v tej organizaciji so se odprle priložnosti vključevanja slovenskega gospodarstva v konkretne poslovne-prodajne in razvojno-poslovne aktivnosti, kar slovenskemu gospodarstvu lahko prinese številne dodatne koristi in ugodnosti v širšem smislu, tako na področju gospodarstva, znanosti kot tudi izobraževanja. Vsebinskih področij, na katerih je možno sodelovati s CERN, je več in jih lahko izberete v spletni prijavnici.
 
 »Dan slovenske industrije v CERN 2019« je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja te institucije in projekte, potencialno zanimive za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.
 
V okviru dvodnevnega dogodka bodo prijavljena in izbrana podjetja imela možnost predstavitve svojih storitev in produktov predstavnikom CERN, glede na interes pa bodo za sodelujoča podjetja organizirani tudi  B2B sestanki. Več možnosti za poslovno sodelovanje imajo podjetja, ki imajo inovativne izdelke ali rešitve.
 
Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, lahko svoj interes potrdite tako, da izpolnite  elektronsko prijavnicoFotogalerija