Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Vas zanima sodelovanje s svetovnimi IKT dobavitelji – »vendorji«?

Majhna in srednje-velika IKT podjetja se velikokrat zanašamo na partnersko prodajo. Čeprav je ta del skalabilen in za nekatere izmed nas ključen za preživetje, pa vseeno zahteva od IKT podjetji veliko vložene energije v prenos znanja na partnerje, konstantno angažiranost in veliko mero sreče. Zato se že desetletja zavistno oziramo za poslovnimi modeli, kjer eden od svetovnih dobaviteljev (angl. “Vendorjev”) skozi svoje prodajne kanale omogoča prodajo naših izdelkov in storitev naenkrat na vsa svetovna tržišča na sistematičen in unificiran način.

 Ker nas ta »sveti gral« IKT prodaje po malem vse zanima, smo se na ZITEX-u odločili, da tej temi posvetimo posebno pozornost. Tako smo v sodelovanju s temi istimi svetovnimi dobavitelji (angl. “Vendorji”) pripravili serijo sestankov in delavnic. K povabilu, da prestavijo svoj portfelj, načine partnerskega sodelovanja in načine prodaje »sell through« ali »sell with«, smo povabili naslednja podjetja, ki so prisotna v Sloveniji: Microsoft, SAP, HP, IBM, Cisco, Oracle.

 Da bomo lahko organizirali kvalitetne in poglobljene delavnice, vas prosimo, da nam svoj interes po udeležbi na predstavitvah posameznega vendorja sporočite  po spletnem obrazcu TUKAJ

Vabljeni k soustvarjanju uspešne strategije izvoza slovenskega znanja na tujih trgih.

Fotogalerija