Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Katalog za skupno predstavitev članov na področju internacionalizacije

 

Na Združenju za informatiko in telekomunikacije smo pripravili Katalog za internacionalizacijo

Prizadevamo si za predstavitev naših članov v okviru različnih pobud na področju internacionalizacije, zato smo s tem namenom pripravili katalog (baza kompetenc, rešitev, produktov in interesov naših članov) za skupne predstavitve zainteresiranih članov.


Katalog bo omogočal enostavno promocijo članov in učinkovito povezovanje v posamezne pobude in poslovne priložnosti kjerkoli v svetu in za pripravo različnih predstavitev.

Ne zamudite priložnosti in se vpišite v Katalog za internacionalizacijo, ki vam bo omogočil enostavno promocijo, mreženje in učinkovito povezovanje v posamezni pobudi!

 Vabljeni, da se prijavite v katalog ob pomoči spodnjih navodil!

KATALOG INTERNACIONALIZACIJA - Navodila za uporabo in registracijo za podjetja 

1. Na začetku se REGISTRIRATE TUKAJ >>


 a. V levem zgornjem kotu kliknete na meni
 b. Prijava / Registracija
 c. Registracija
 d. Prosimo vpišite matično številko podjetja, v kolikor je podjetje že vpisano v katalogu, vam bo sistem ponudil izbor e-naslovov, kateri imajo pravico do ažuriranja podatkov o vašem podjetju.
 e. V primeru, da vašega e-naslova ni na seznamu ga vpišite in po odobritvi s strani administratorja kataloga začnite z vnosom oz. urejanjem podatkov.


2. Poiščete svoje podjetje in izpolnite ali dopolnite katalog  TUKAJ >>

3. Za urejanje podjetja:

a. Izbereš podjetje
b. V desnem zgornjem kotu klikneš ikono za urejanje
4. POZOR: pri vprašanjih z izbiranjem šifrantov bodite pozorni, da ne pritisnite »shrani« preden izberete šifrant. V nasprotnem primeru se bo podjetje »zaprlo« za urejanje in prišlo bo do »errorja«. V primeru napake, nam sporočite.

5. Po končanju izpolnjevanja, na dnu strani SHRANITE spremembe. Fotogalerija