Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Telekom za varno in stabilno delovno okolje

V poslovnem okolju je prilagodljivost na nepredvidljive situacije zelo pomembna. Dogodki, ki smo jim trenutno priča, zahtevajo hitro in odgovorno ukrepanje. Telekom Slovenije vam z različnimi rešitvami omogoča nemoteno poslovanje, vašim zaposlenim pa varno in stabilno poslovno okolje ter hiter in varen paketni podatkovni dostop do lokalnega omrežja v podjetju. 

Zagotovite si IT-pomoč na daljavo z Upravljanjem storitev Office 365. Poleg tega so vam na voljo tudi rešitve, s katerimi lahko ostanete v tesnih stikih s sodelavci na daljavo. Podjetje Telekom Slovenije je na enem mestu zbralo vse informacije za zagotovitev varnega in enostavnega dela od doma.

Storitve bo Telekom zagotavljal brezplačno za čas krize.

Telekom doniral sredstva za nakup ventilatorjev in druge potrebne opreme:

Podjetje Telekom bo UKC Ljubljana in UKC Maribor za nakup ventilatorjev in druge opreme, ki je potrebna za zdravljenje bolnikov s koronavirusom, skupno donirali 40.000 evrov. Glede na izkušnje zdravstvenih delavcev so za zdravljenje bolnikov, ki potrebujejo intenzivno zdravljenje, ključni ventilatorji, ki zaščitijo dihalne organe bolnikov in jih oskrbujejo s čistim zrakom. Ob tem pa zdravstvene ustanove za zdravljenje oz. zaustavitev širjenja koronavirusa potrebujejo še zaščitne maske, respiratorje, termometre, monitorje za nadzor življenjskih funkcij, pa tudi nepremočljive plašče, očala, rokavice, razkužila in ostalo opremo.

V teku je tudi akcija, ko bodo vsem domovom za ostarele donirali po 3 telefone z ustreznim paketom, da bodo starostniki lažje komunicirali z domačimi.

Fotogalerija