Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Umetna inteligenca v podjetjih - mednarodna B2B e-konferenca

e-Konferenca

Umetna inteligenca v podjetjih

mednarodna B2B konferenca

11. maja 2020

Applied Artificial Intelligence Conference je B2B dogodek, ki združuje uporabnike ter ponudnike rešitev z uporabo umetne inteligence. Osrednja tema prireditve je izmenjava izkušenj na primerih iz prakse na področju umetne inteligence v podjetjih. 

Vse več podjetij se odloča za integracijo pametnih strojev, ki so sposobni samoučenja in ki podjetju pomagajo pospeševati prodajo in dobiček. Učinkovita uporaba prave tehnologije na pravem mestu lahko podjetju ponudi odločilno prednost pred konkurenčnimi ponudniki.

Med sodelujočimi bodo priznani mednarodni strokovnjaki, med njimi tudi dr. Marko Grobelnik, raziskovalec v laboratoriju za umetno inteligenco na Institutu Jožef Stefan in digitalni glasnik Slovenije o novostih v razvoju umetne inteligence.
Program si lahko ogledate tukaj.

Poleg vnaprej dogovorjenih B2B srečanj med udeleženci dogodka, predavanj mednarodnih vrhunskih strokovnjakov ter okroglih miz na temo izvoznih uspehov, trajnost in etike ter povezav sedež podjetja - konkurenca, se bo mogoče udeležiti tudi dodatnih poglobljenih praktičnih delavnic. 

Udeležba je brezplačna.
Prijava je obvezna: https://aaic2020.b2match.io/signup

Več o konferenci Applied Artificial Intelligence Conference tukaj>>

 

 

Fotogalerija