Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: 20. maj - Virtualni dogodek NT Remote

V sredo, 20. maja 2020 bo med 14. in 20. uro potekal virtualni dogodek NT Remote 2020, ki ga s partnerji organizira podjetje Microsoft.

Rdeča nit dogodka bodo izzivi in priložnosti učenja na daljavo.

 

V okviru dogodka bodo odkrivali, kako se z uporabo sodobnih tehnologij učinkovito prilagoditi novim razmeram in kako zagotoviti nemoteno kontinuiteto poslovanja v novi realnosti.

 

Ob 14. uri se bodo začeli keynote-i po posameznih vsebinskih segmentih, ob 15. uri pa nadaljevali s predavanji. V tehnološkem segmentu se bodo pridružili vrhunski IT strokovnjaki in specialisti, razvijalci, skrbniki podatkovnih baz in poslovni analitiki. V poslovnem segmentu bodo skozi spremembo miselnosti pluli poznavalci javnega, finančnega in proizvodnega sektorja ter strokovnjaki prodaje, upravljanja s človeškimi viri in ERP. Pomemben del dogodka bo tudi izobraževalni segment, v okviru katerega boste lahko spoznali veliko število dobrih praks učenja na daljavo.

 

NT Remote je brezplačen za vse udeležence, prijava pa je obvezna, saj si z njo zagotovite neomejen dostop do vsebin. Več podrobnosti o dogodku si lahko preberete tukaj>>

Fotogalerija