Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Konferenca: Together in excellence - Skupaj do odličnosti 2021.

Multidisciplinarna virtualna konferenca

TOGETHER IN EXCELLENCE - SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2021

16. do 18. marec 2021

Konferenca bo gostila priznane strokovnjake, ki bodo predstavili najaktualnejše izzive s področja projektnega vodenja in upravljanja storitev IT v novi resničnosti, ki jo v prvi vrsti poganja digitalna preobrazba in pospešuje situacija nastale epidemije.

 

Delo na daljavo, vedno večji obseg poslovanja preko spleta, ki ga je potrebno hitro uvesti, še večja zanesljivost in razpoložljivost storitev IT silijo številne organizacije, da premislijo o svoji strategiji in upoštevajo pomembnost dobrega obvladovanja tveganj, dobro uveljavljenih osnovnih konceptov in dobre prakse.

TRIJE VSEBINSKI DNEVI

Posamezni konferenčni dnevi bodo tematsko oblikovani.

V tem času se bodo zvrstila strokovna predavanja, okrogle mize, različne predstavitve praktičnih rešitev ter mreženje med udeleženci konference.

Na okrogli mizi bo sodeloval tudi Nenad Šutanovac, direktor ZIT (GZS).

Celotni program preverite na TUKAJ>>

 

VRHUNSKI GOVORCI

Med govorci se bo zvrstila vrhunska zasedba domačih ter tujih strokovnjakov in praktikov s področja upravljanja storitev IT in projektnega managementa.

Dogajanje na konferenci bo odlična priložnost ne samo za nova znanja in vpogled v aktualne trende, temveč tudi za sklepanje novih poznanstev in potencialna nova poslovna sodelovanja.

Za člane ZIT velja posebna, znižana cena udeležbe (15,00 EUR). Znižano ceno lahko uveljavite s promocijsko kodo ZIT-SDO21.

Za prijavo kliknite na povezavo (konferenca bo potekala na platformi Hopin).

 

Konferenca se izvaja v organizaciji združenj ITSMF Slovenija in PMI Slovenija ter v partnerstvu z Združenjem za informatiko in telekomunikacije.

 

 

 

 

 

Fotogalerija